profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke aizvada testus, taču ar jauno 'Škoda Fabia RS Rally2' Montekarlo WRC nestartēs

Go4speed 05.12.2022 - 11:43 Mīke aizvada testus, taču ar jauno 'Škoda Fabia RS Rally2' Montekarlo WRC nestartēs
Mīke testos. Foto: Julien PixelRallye

Pagājušajā nedēļā Francijas Alpos testus ar jauno ''Škoda Fabia RS Rally2'' aizvadīja bijušais WRC pilots Kris Mīke. Lai arī daudzi uzskatīja, ka, iespējams, Mīke varētu startēt Montekarlo WRC posmā, zināms, ka vismaz ar ''Škoda Motorsport'' komandas jaunajām automašīnām Mīke, visticamāk, nestartēs.

Kā portālam DirtFish pastāstīja ''Škoda Motorsport'' pārstāvis Pāvels Horteks, tad "Kris ir mūsu attīstības pilots, tāpēc viņš ieradās testa pirmajā dienā, lai strādātu pie automašīnas regulējumiem. Mēs zinām, ka ir daži cilvēki, kuri šajos testos saskatīja automašīnas regulēšanu tieši Montekarlo rallijam un domā, ka pilots varētu būt Mīke, taču diemžēl tas tā nav."


Foto: Julien PixelRallye

Zināms, ka ''Škoda Motorsport'' plāno piegādāt Toksport komandai četras pilnīgi jaunas ''Škoda Fabia RS Rally2'' automašīnas, ar kurām brauks tādi sportisti kā Emīls Lindholms, Sami Pajari un Marko Bulasija, taču galīgo sastāvu ''Toksport World Rally Team'' paziņos drīzumā. Pēc tam, kad testus aizvadīja Mīke, turpinājumā gatavošanos Montekarlo rallijam veica visi trīs nosauktie piloti, kur Lindholmam kāds no braucieniem beidzās ar noskriešanu no ceļa.

Horteks piebilda: "Līdztekus darbam ar regulējumiem, šie ir arī mūsu attīstības testi, tāpēc ''Škoda Motorsport'' kopā ar Toksport ir šeit. Mēs gatavojam automašīnu nākotnei un provizoriski nominētajiem braucējiem uz Montekarlo WRC."


Foto: Julien Prioux

Uz jautājumu, vai kādā no rallijiem varētu startēt arī Mīke, Horteks turpina. "Mēs gribētu, lai Kris brauc, un esmu pārliecināts, ka arī viņš gribētu braukt, taču tā nav mūsu darīšana. "Škoda Motorsport" nodarbojas ar automašīnas attīstību, bet Serkāns Duru [Toksport komandas direktors] un Toksport ir komanda, kas īsteno rallija programmu un nosaka automašīnas rallijiem. Mēs tajā nemaz neiejaucamies. Varbūt tas ir iespējams, kā Mīke kādā rallijā brauc ar kādu jauno ''Škoda Fabia RS Rally2'', bet noteikti ne Montekarlo vai Zviedrijas rallijos. Bet varbūt mēs par to padomāsim uz kādu no citiem rallijiem."



Lindholms noskrien no ceļa:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png