profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baumas: Tanaks un Solbergs WRC varētu startēt Monster komandas sastāvā

Go4speed 18.11.2022 - 15:34 Baumas: Tanaks un Solbergs WRC varētu startēt Monster komandas sastāvā
Olivers Solbergs un Ots Tanaks

Kā ziņo spāņu portāls revistascratch.com, atsaucoties arī uz citiem avotiem, tad, iespējams, 2023.gada WRC sezonā Olivers Solbergs un Ots Tanaks varētu startēt Monster komandas sastāvā.

Scratch Magazine ir saņēmis vairākus ziņojumus, kas apstiprina, ka Tanaks un Solbergs apvienosies zem Monster jumta. Igauņu braucējs Tanaks ir viens no nedaudzajiem braucējiem, kuram nebija līguma ar Red Bull, tāpēc Monster varētu izmantot šo situāciju, lai pievienotu viņu savam tēlam (Oliveram Solbergam) WRC čempionātā.

Tiek ziņots, ka Monster sponsorēto komandu koordinēs Peters Solbergs un Kens Bloks, enerģijas dzēriena zīmola simboliskais braucējs.


Fani ņem talkā iztēli

Pagaidām nav zināms, vai komanda tiks integrēta M-Sport struktūrā vai arī tā būs daļa no privātas komandas. Baumas norāda uz to, ka šī būtu privātā komanda, kuru vadītu ''Red Grey Team'', kas ir Marko Martina un Ota Tanaka izveidotā vienība, kas nomātu ''Ford Puma Rally1'' automašīnas.

Šajās dienās Solbergu ģimene viesojās ASV, tostarp apmeklēja Monster Energy galveno mītni Losandželosā, kur pats Olivers sociālajos tīklos paziņoja, ka "drīzumā gaidāms kaut kas liels".

Jāpiebilst, ka viens no zināmiem motorsporta un autosporta komentētājiem Bens Konstanduros ceturtdien savā Twitter kontā saviem sekotājiem uzdeva jautājumu, ko viņi domā par šādiem braucēju sastāviem, kur bija iekļauta arī Monster (Redgrey) MSport komandas nosaukums ar Tanaka un Solberga vārdiem.

Jāpiebilst, ka iepriekš portāls DirtFish kā vienu no variantiem atzīmēja, ka Tanaks nākotnē varētu WRC startēt ar savu Redgrey komandu. Ja tiešām Monster sponsorētu šo jauno komandu, tad ieguvējs būtu ne tikai Tanaks, bet arī viņa vadītā Redgrey komanda.

''Jūtu, ka esmu tādā karjeras posmā, kad man jāsāk jauns izaicinājums,'' pēc paziņojuma par aiziešanu no Hyundai teica Tanaks.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png