profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns pamet 'M-Sport Ford', lai, visticamāk, pievienotos 'Hyundai'

Go4speed 17.11.2022 - 11:17 Brīns pamet 'M-Sport Ford', lai, visticamāk, pievienotos 'Hyundai'
Kreigs Brīns. Foto: Honza Froněk

Pārsteigumi pasaules rallija čempionātā (WRC) turpinās. Īru sportists Kreigs Brīns, kuram bija divu gadu līgums ar M-Sport, paziņojis, ka pēc vienas sezonas pamet M-Sport komandu. Tiek ziņots, ka Brīns nākamgad startēs Hyundai Motorsport.

Brīna pirmā pilnvērtīgā WRC sezona nav bijusi tāda, uz kādu viņš cerēja. Pjedestāls Montekarlo bija lielisks jaunās sadarbības sākums, taču piecas avārijas no pēdējiem septiņiem startiem ar ''Ford Puma Rally1'' ir prasījušas savu artavu, un tas ir bijis viens no iemesliem, kāpēc tika pieņemts lēmums izbeigt līgumu gadu ātrāk.

Brīna atgriešanās ''Hyundai'' komandā, kur viņš pievienosies Tjerī Noivilam, Esapekkam Lapi un Dani Sordo, tiks apstiprināta tuvākajās dienās.

"Vēlos pateikt lielu paldies M-Sport un visai komandai par visu, ko viņi šogad manā labā ir darījuši. Šī bija svarīga sezona, jo tā bija mana pirmā pilnā WRC sezona, un to pabeigt ar ''Ford Puma Rally1'' bija fantastiski. Šajā, lai arī īsajā, braucienā kopā ir bijis daudz jautru brīžu un smieklu. M-Sport ir īsta ģimene, tāpēc būs skumji to pamest. Novēlu komandai visu to labāko nākamajā sezonā," tā Kreigs Brīns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png