profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils: Tanaks padevās nedaudz agrāk kā es

Go4speed 15.11.2022 - 23:49 Noivils: Tanaks padevās nedaudz agrāk kā es
Tjerī Noivils un Žuljēns Monšē. Foto: DirtFish

Hyundai komandas direktora vietnieks Žuljēns Monšē apgalvo, ka komandai ir jāatrod "pareizais līdzsvars" attiecībā uz to, ko tā izvēlēsies par Tjerī Noivila partneri nākamā gada pasaules rallija čempionātā.

Pēc Olivera Solberga un Ota Tanaka aiziešanas no komandas, pēdējā laikā ir daudz baumu par to, kuri piloti ieņems divas vakantās vietas 2023. gadā. Kā jau iepriekš ziņoja DirtFish, tad Esapeka Lapi nākamgad, visticamāk, būs viens no komandas pilotiem, bet joprojām atklāts jautājums, kurš ieņems trešo vietu. Kā nesen izteicās Tēmu Suninens, tad viņš nākamgad WRC turpinās startēt ar Hyundai automašīnu, taču somu sportists neatklāja, ar kādu - Rally2 vai Rally1.


Foto: Jerome Deskeuvre

"Protams, mums ir vajadzīgi spēcīgi braucēji, taču arī mašīnai ir jābūt konkurētspējīgai, jo bez braucēju rezultātiem neko nevar sasniegt. Tāpēc mums ir jāatrod pareizais līdzsvars starp kādu, kurš ir ātrs, kurš var pabeigt rallijus un kurš var saprast arī stratēģiju rallijos – kad braukt maksimāli ātri, kad to nedarīt u.t.t. Mēs noteikti centīsimies iegūt labāko sastāvu nākamajam gadam. Bet, kā es saku, ir jāpagaida vēl dažas dienas. Ne pārāk ilgi," tā Žuljēns Monšē.

Tikmēr Noivils piebilda, ka viņš, izņemot izskanējušās baumas, neko vairāk nezina. "Es dzirdu daudz baumas, tāpēc varu ticēt tikai tam, ko dzirdu. Domāju, ka spēcīgākais komandas biedrs diemžēl ir atstājis komandu. Ko mēs varam darīt? Mēs turpinām cīnīties, mēs abi cīnījāmies kopā, bet viņš (Tanaks) padevās nedaudz agrāk kā es. Cik zinu, tad viņš vēl nekādu līgumu nav parakstījis. Varbūt viņš atgriezīsies, es nezinu," prāto Tjerī Noivils.

Portāls DirtFish vēsta, ka Hyundai 2023. gada komandas sastāvs tiks paziņots šonedēļ.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png