profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Suninens pirms Japānas WRC rallija aizvada testus ar 'Hyundai i20 N Rally1'

Go4speed 08.11.2022 - 23:29 Suninens pirms Japānas WRC rallija aizvada testus ar 'Hyundai i20 N Rally1'
Foto: jkleinonen.kuvat.fi

Somu rallija braucējs Tēmu Suninens pirms došanās uz Japānas ralliju pirmo reizi aizvadīja testus ar ''Hyundai i20 N Rally1''. To sportists atklāja portālam DirtFish, kas sportistam jautāja, vai tas bija viņš, kurš kopā ar Tjerī Noivilu aizvadīja testus.

''Jā, varu atklāt, tas biju es.'' atklāja Suninens. ''Es vienkārši saņēmu jautājumu no Hyundai: "Vai būtu gatavs piedalīties testos?" Un es teicu: "Protams, ka esmu gatavs.""

"Testi man patika," turpina Suninens. "Bija patīkami atgriezties jaudīgā automašīnā ar lielu aerodinamiku, kā arī sajust hibrīda jaudu."


Foto: Honza Froněk

Suninens piebilda, ka būtu gatavs ar Rally1 automašīnu braukt arī kā nepilna laika pilots, kā to šogad darīja viņa tautietis Esapeka Lapi Toyota vienībā. "Mans mērķis joprojām ir uz pilnu slodzi braukt ar Rally1 automašīnu, taču būtu priecīgs būt arī nepilna laika pilots. Zinu, ka varu būt ātrs, īpaši ātrajos grants rallijos, kurus labi pārzinu, kā arī Portugāles/Sardīnijas tipa rallijos.''

"Uzskatu, ka Hyundai man ļāva braukt tāpēc, ka viņi uzticas manām prasmēm attīstīt automašīnu un palīdzēt viņiem, kā arī palīdzēt viņiem attīstīt Rally1 automašīnu. Grūti pateikt, kas notiks nākotnē, bet vismaz šie ir daži pozitīvi soļi."

Šogad Suninens startē WRC2 Open klasē. Pagaidām aizvadītajos septiņos posmos Suninena labākie rezultāti WRC2 Open klasē, braucot ar ''Hyundai i20 N Rally2'', ir sasniegti Spānijas rallijā (uzvara) un izcīnīta otrā vieta Igaunijā.

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ!

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png