profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Franču rallija braucējam Formo WRC sezona beigusies

Go4speed 04.11.2022 - 13:49 Franču rallija braucējam Formo WRC sezona beigusies
Foto: Honza Fronek

''M-Sport Ford'' pilots Adriens Formo nedosies uz nākamnedēļ gaidāmo Japānas ralliju. Pēc Beļģijas Ipras rallija noslēdzošajā dienā piedzīvotās avārijas Formo izlaida Grieķijas un Jaunzēlandes rallijus. Tagad noskaidrojies, ka franču braucējs nedosies arī uz Japānas ralliju. Tas nozīmē, ka Formo izlaidīs trīs no pēdējiem četriem pasaules rallija čempionāta sezonas posmiem.

''Diemžēl varam apstiprināt, ka Adriens Formo nepiedalīsies nākamnedēļ gaidāmajā Japānas rallijā. Ņemot vērā augstās izmaksas, kas saistītas ar tālajām sacensībām, komanda un Formo uzskata, ka visu interesēs ir koncentrēties uz Adriena programmu 2023. gadam kopā ar ''M-Sport WRC'', kā arī uz viņa attīstības projektiem,'' teikts komandas paziņojumā.


Foto: Honza Fronek

''M-Sport'' izpilddirektors Malkolms Vilsons piebilda, ka "Tas ir tikai un vienīgi budžeta jautājums. Patiesībā nav ko vairāk teikt. Ir sezonas beigas, un budžets, kā vienmēr, ir ierobežots."

Tajā pašā laikā Vilsons piebilda, ka "Formo būs daļa no mūsu sastāva nākamajā sezonā," sacīja Vilsons, kurš nevēlējās sīkāk iztirzāt 27 gadus vecā sportista 2023. gada kalendāru.

Līdz ar to M-Sport Ford sezonas noslēdzošajā posmā startēs tikai ar divām ekipāžām (Kreigs Brīns un Gas Grīnsmits). Iepriekšējā Spānijas WRC posmā M-Sport Ford komanda startēja ar četrām mašīnām.

Šosezon Formo piecos WRC rallijos piedzīvojis avārijas. Franču braucēja labākais šīs sezonas rezultāts WRC ir 7.vieta Igaunijas rallijā. Ar 13 punktiem WRC kopvērtējumā viņš ieņem vien 16.vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png