profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē: Neteikšu, ka 100% vairs nekad neaizvadīšu pilnu WRC čempionātu

Go4speed 14.10.2022 - 11:09 Ožjē: Neteikšu, ka 100% vairs nekad neaizvadīšu pilnu WRC čempionātu
Sebastjans Ožjē

Šogad astoņkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē WRC čempionātā aizvada nepilnu programmu. Pavisam kopā sportists šogad piedalījies četros rallijos, bet vēl divos viņš tikai startēs.

Portālam wrc.com Ožjē lika noprast, ka nākamajā sezonā viņš varētu atkārtot līdzīgu WRC programmu. Tāpat francūzis joprojām atsakās pilnībā izslēgt atgriešanos seriālā uz pilnu slodzi.

"Montekarlo ralliju nebūs grūti izlemt," iesāk Sebastjans Ožjē. "Bet par pārējām sacensībām un programmu mums ir jāizlemj. Esmu patiešām priecīgs, ka Toyota turpina piedāvāt man iespēju startēt šādā daļējā programmā - tas, manuprāt, ir izdevīgi abām pusēm."


Foto: Jakub Pojmicz

Jautājot par atgriešanos WRC čempionātā uz pilnu sezonu, francūzis piebilda, ka "Neteikšu, ka 100% vairs nekad neatgriezīšos un neaizvadīšu pilnu čempionātu, bet šobrīd jūs zināt, ka tas ir tas pats, ko esmu teicis jau ilgu laiku. Es mīlu savu ģimeni un dēlu, un es vēlos pavadīt laiku kopā ar viņiem."

Ožjē piebilda, ka rallijam nākamajā sezonā būs priekšroka pār jebkādiem citiem sacīkšu plāniem. "Redzēsim, kas notiks nākotnē, bet šobrīd man un manai mīlestībai pret ralliju nekas nav mainījies. Ar nepacietību gaidu iespēju atgriezties dažos rallijos, kas man patīk.''

Šogad Ožjē, aizvadot nepilnu sezonu, divos rallijos spējis izcīnīt divas otrās vietas. Ar 55 izcīnītiem punktiem viņš sezonas kopvērtējumā ieņem astoto vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png