profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē startēs atlikušajos trīs WRC posmos

Go4speed 19.09.2022 - 13:06 Ožjē startēs atlikušajos trīs WRC posmos
Sebastjans Ožjē

Astoņkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Ožjē apstiprinājis, ka startēs sezonas noslēdzošajos trīs WRC posmos, kas notiks Jaunzēlandē, Spānijā un Japānā.

Atgādināsim, ka šosezon Ožjē ar Esapeku Lapi dalīja trešo ''Toyota GR Yaris Rally1'' automašīnu. Pēc Ožjē paziņojuma par dalību atlikušajos trīs WRC posmos kļuvis skaidrs, ka Lapi šī sezona ir beigusies. Somu sportists kopā šogad startēja septiņos posmos, no kuriem trijos viņš kāpa uz goda pjedestāla, kā arī Sardīnijas WRC rallijā viņš bija līderis līdz 11.dopā tika piedzīvota avārija. Tikmēr Ožjē aizvadītajos trīs rallijos labākais rezultāts bija 2.vieta Montekarlo.


Foto: Vladislav Maschl

"Domāju, ka pēdējos rallijos, teiksim tā, esmu izdarījis visu, ko varēju. Esmu paveicis tieši to, kam biju nolīgts, tāpēc varu būt savā ziņā laimīgs un apmierināts ar paveikto," tā Lapi. Toyota komandas vadītājs Jari-Matti Latvala jau iepriekš izteicās, ka nākamgad vēlas saglabāt to pašu pilotu sastāvu, kāds bija šogad.

"Kā jūs zināt, esmu patīkami satraukts, ka varēšu doties uz Jaunzēlandes ralliju, taču jaunums ir tāds, ka startēšu arī Spānijas un Japānas rallijos, tādējādi noslēdzot pēdējos trīs čempionāta posmus. Esmu ļoti satraukts par šo jauno izaicinājumu un ar nepacietību gaidu tikšanos,” tā Ožjē, kurš nesen ar komandu Somijā aizvadīja testus.

 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png