profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC komandu vadītāji 'Rally Estonia' startēs ar Gaz automašīnām

Go4speed 12.07.2022 - 16:33 WRC komandu vadītāji 'Rally Estonia' startēs ar Gaz automašīnām
Foto: Dirtfish

Toyota, Hyundai un M-Sport Ford komandu vadītāji Jari-Mati Latvala, Žuljēns Monšē un Ričards Milleners ceturtdienas vakarā ar Igaunijas rallijos bieži redzamajām Gaz automašīnām startēs Tartu superspeciālajā 1.66 kilometrus garajā ātrumposmā.

Uz papīra ātrāks varētu būt 18 WRC posmu uzvarētājs Latvala, taču Toyota komandas vadītājs ir piesardzīgs. "Esmu braucis ar kravas automašīnām, bet nekad ar šādu," portālam DirtFish atklāj Jari Mati Latvala. "Sagaidu, ka mašīnas aizmugure būs viegla, kas nozīmē vieglu driftu un slīdēšanu, bet pārnesumkārba varētu būt grūti lietojama. Domāju, ka mums varētu būt nepieciešama pacietība, taču tas būs ļoti jautri."

Hyundai pārstāvim Žuljēnam Monšē netrūkst sacensību pieredzes, jo viņš ir startējis kartingā un rallijkrosā. "Bet tas bija pirms 20 gadiem. Man joprojām jānoskaidro, vai varēšu ar kājām aizskart pedāļus! Domāju, ka kravas automašīna būs mazliet citādāka, bet teikšu tā: ja neuzvarēšu šajā braucienā, bet mēs uzvarēsim rallijā, tad tas būs pietiekami godīgi."

Sākotnēji M-Sport Ford komandu vajadzēja pārstāvēt Malkolmam Vilsonam, taču viņš paziņoja, ka nepiedalīsies šajā braucienā. "Man nav vajadzīga kravas automašīna, lai izliktos par muļķi," smejoties saka Vilsons, kurš, tāpat kā pārējie, ar interesi vēros šo braucienu no malas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png