profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Neskatoties uz izpostīto pagalmu, mājas saimnieks pacienā Formo ar sieru (VIDEO)

Go4speed 23.04.2022 - 00:39 Neskatoties uz izpostīto pagalmu, mājas saimnieks pacienā Formo ar sieru (VIDEO)
Foto: Dirtfish

Horvātijas WRC rallijs neveiksmīgi iesākās un beidzās franču rallija braucējam Adrianam Formo, kurš trešajā ātrumposmā, pēc starta nobraucot vien 200 metrus, piedzīvoja avāriju. Kā atklāja pilots, tad viņam neesot bijusi informācija, ka uz ceļa esot ūdens, kā rezultātā Formo zaudēja saķeri un, izbraucot cauri kādas mājas dzīvžogam, apstājās piemājas dārzā.


Foto: Dirtfish

''Mums bija laba pieeja rallijam, bet tad šajā ātrumposmā man nebija informācijas, ka šajā līkumā ir ūdens, kā rezultātā mēs saslīdējām un vienkārši akvaplanējām. Es neko nevarēju darīt, un mēs vienkārši tur finišējām. Tas tiešām ir žēl, bet jā, neko tur nevarēju darīt. Tas ir nomācoši, jo mums nebija nekādu problēmu, nekā. Mums nebija ne pārsistu riteņu, ne kļūdu, nekā," stāsta Adrians Formo.

Formo atzina, ka mājas saimnieks pēc avārijas pret viņu esot izturējies ļoti laipni, lai arī avārijas rezultātā tika izpostīts dzīvžogs un nolauzts koks. ''Jā, viņš mani uzaicināja iekšā mājā un bija ļoti viesmīlīgs. Novērtēju to. Viņš mums iedeva paēst un ļāva mums uzturēties siltumā. Man žēl viņa nolauzto koku, kā arī gribu atvainoties par sabojāto dzīvžogu un zālienu.''

Lai arī Formo sākotnēji domāja, ka auto būs labojams un viņš varēs atgriezties sestdien trasē, noskaidrojies, ka bojājumi esot nopietnāki un rallijs viņam esot beidzies.


Foto: Dirtfish

Kā portālam Dirtfish pastāstīja mājas saimnieks Martins, tad viņš ralliju vērojis pie starta, jo esot vēlējies redzēt 530 Zs jaudīgos spēkratus startā. Taču desmit sekundes pēc Formo starta esot bijis klusums.

''Dzirdēju klusumu. Gāju ātri uz māju pusi. Pēc mirkļa sapratu, ka kaut kas ir noticis, un tad pagalmā ieraudzīju pārsteigumu,'' stāsta mājas saimnieks.

Šis pārsteigums bija caurums dzīvžogā un Formo avarējusī ''Ford Puma Rally1'' automašīnu, kas bija novietota tieši Martina mājas priekšā.


Foto: Dirtfish

''Mēs iedevām Formo sieru. Mēs esam lauksaimnieki. Mums ir govis, un mēs ražojam sieru. Mēs viņam to iedevām.''

Uz jautājumu, vai mājas saimnieks nav dusmīgs par notikušo situāciju, viņš atbildēja, ka caurums dzīvžogā esot maza cena pret 15 minūtēm WRC slavas. ''Nekādu problēmu. Cilvēki ir dzīvi, tāpēc par pārējo problēmu nav,'' nobeidz mājas saimnieks, kurš smejot piebilda, ka viņam tagad mājās esot trīs ieejas.

Formo avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png