profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs un Ožjē varētu startēt Portugāles WRC rallijā

Go4speed 25.03.2022 - 12:24 Lēbs un Ožjē varētu startēt Portugāles WRC rallijā
Ožjē un Lēbs

No 21.-24.aprīlim Horvātijā norisināsies trešais pasaules rallija čempionāta (WRC) posms. Lai arī šobrīd šī posma dalībnieku sastāvs nav zināms, visticamāk, ne Sebastjans Lēbs, ne Sebastjans Ožjē šajā posmā nestartēs.

Kā vēsta vācu žurnāls Motorsport Aktuell, tad pastāv liela iespēja, ka Ožjē un Lēbs varētu startēt Portugāles WRC posmā, kas jaunajām Rally1 automašīnām būs debijas rallijs uz grants seguma.


Foto: Honza Fronek

Lai arī sākotnēji bija paredzēts, ka Lēbs no 25.-30.aprīlim startēs Kazahstānas rallijreidā, nesen kļuva zināms, ka šīs sacensības kara dēļ ir atceltas, līdz ar to Lēbam būtu pietiekami ilgs laiks, lai sagatavotos šim rallijam. Arī nākamais Extreme-E posms, kurā šogad turpina startēt Lēbs, notiks no 7.-8.maijam. Vācu laikraksts vēsta, ka abas puses jau ir vienojušās par sacīkstēm Portugālē, taču oficiāls paziņojums tam vēl nav. ''Vienīgais, ko varu pateikt, ir tas, ka Lēbs Horvātijas rallijā nebrauks," tā M-Sport komandas vadītājs Ričards Mileners.

Jāsaka, ka abiem braucējiem šī būtu lieliska iespēja pēc ilgāka laika šādā rallijā braukt ''normālos apstākļos'' un nesatraukties par ''ceļa tīrīšanu'', par ko abi braucēji bieži ir sūdzējušies, kad, būdami WRC līderi, viņi allaž šajos rallijos trasē devās kā vieni no pirmajiem, tādējādi tīrot ceļu pārējiem.


Foto: DPPI Images

Jāpiebilst, ka nesen Ožjē ASV debitēja izturības sacīkšu pasaules čempionāta (WEC) pirmajā posmā, kur starp 15 mašīnām Ožjē ar komandas biedriem savā klasē 1000 jūdžu sacīkstēs finišēja 12. vietā. Zināms, ka nākamās WEC sacīkstes būs sešus stundu brauciens leģendārajā Spā-Frankošamps trasē, kas norisināsies 7. maijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png