profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai pagaidām neplāno ar jauno Rally1 automašīnu startēt vietējos rallijos

Go4speed 15.02.2022 - 23:25 Hyundai pagaidām neplāno ar jauno Rally1 automašīnu startēt vietējos rallijos
Foto: Vítek Paldus, Tivek Photo

Pēdējos gados ''Hyundai Motorsport'' bija viena no tām komandām, kura ik pa laikam piedalījās dažādos vietējos rallijos, lai palīdzētu attīstīt gan savas automašīnas, gan braucējus. Tā bija atšķirīga pieeja no tās, ko izmantoja Hyundai konkurenti, bet tā bija metode, kas darbojās un nodrošināja panākumus.

Lai arī no malas raugoties likās, ka Hyundai pēc visai sarežģītā sezonas sākuma būtu loģiski turpināt dalību šādos reģionālajos rallijos, kas ļautu komandai labāk izprast jauno automašīnu, vienlaikus ļaujot arī braucējiem to apgūt, komanda ziņo, ka šobrīd tas nav plānā.


Foto: Dominik Autengruber

''Neatmetu šādu iespēju,'' saka Hyundai komandas direktora vietnieks Žuljēns Monšē. "Taču šobrīd domāju, ka mums vispirms jāpanāk, lai automašīnas bāze darbojas labi, jāstrādā pie pamatiem, jāpārliecinās, ka viss ir optimizēts, ka mums ir visas nepieciešamās rezerves daļas un tā tālāk, pirms mēs sākam braukt šur un tur."

Monšē uzskata, ka piedalīšanās tādos rallijos kā Dienvidigaunijā (Louna-Eesti) vai Sanremo varētu novērst uzmanību. "Šobrīd mums patiešām ir jākoncentrējas uz mūsu galveno darbu, nevis jācenšas iet visos virzienos. Es neizslēdzu šādu iespēju (piedalīšanos vietējos rallijos), bet es to neredzu tuvākajā laikā."

Neviens no Hyundai konkurentiem (M-Sport un Toyota) nav paziņojis, ka viņu braucēji plānotu startēt nacionāla mēroga sacensībās ar Rally1 automašīnām, taču Toyota komandas vadītājs Jari-Mati Latvala sezonas beigās pats vēlētos to darīt.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png