profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Milānas modes nedēļa liegs Bertelli debitēt pie 'Ford Puma Rally1' automašīnas stūres

Go4speed 15.02.2022 - 12:20 Milānas modes nedēļa liegs Bertelli debitēt pie 'Ford Puma Rally1' automašīnas stūres
Lorenso Bertelli. Foto: Reuters/Jennifer Lorenzini

Diemžēl itāļu braucējs Lorenso Bertelli februāra beigās Zviedrijas WRC nedebitēs pie jaunās ''Ford Puma Rally1'' automašīnas stūres.

Lai arī Milānas modes nedēļa var šķist tālu no dziļi sasalušā rallija Zviedrijas tālajos ziemeļos, 33 gadus vecajam itālim Bertelli šie divi notikumi ir gandrīz nesaraujami saistīti. Itāļu modes nama Prada skates atklāšana notiks tajā pašā dienā, kad norisināsies Zviedrijas rallija pirmais ātrumposms. Diemžēl tas skatītājiem liegs uz starta redzēt vēl vienu ''Ford Puma Rally1''.


Foto: Bogdan Barabas

Šis būtu bijis Bertelli septītais starts Zviedrijas WRC, taču šoreiz tas nenotiks, jo sportistam tajās dienās būs jāstrādā. Kā vēsta portāls DirtFish, tad, ja jūsu mamma ir Prada kompānijas vadītāja Miuča Prada, tad tas iegūst mazliet citu nozīmi un šoreiz Bertelli priekšroka jādod šīs sezonas pasaules modes notikumam nevis pasaules rallija čempionāta otrajam posmam.

M-Sport komandas vadītājs Ričards Milleners atzina, ka ir žēl, ka Bertelli vairs nav iekļauts dalībnieku sarakstā, taču viņš cer, ka itālis atgriezīsies kādā no šīs sezonas posmiem.

"Viņam ir mainījušās darba saistības saistībā ar Milānas modes skati, tāpēc viņš Zviedrijas WRC nepiedalīsies. Sacensībās startēsim ar trīs automašīnām. Ceru, ka viņš atgriezīsies nākotnē, taču tas ir ļoti atkarīgs no viņa darba grafika. Mums tā nav milzīga atšķirība [braukt ar trim mašīnām četru vietā]. Žēl, jo mēs labprāt viņu būtu redzējuši Zviedrijas rallijā, un vēl viens pusprofesionāls/privātbraucējs mašīnā būtu bijis lieliski, bet dažreiz tā vienkārši notiek."

Līdz ar to gaidāmajā rallijā uz starta redzēsim trīs ''Ford Puma Rally1'' automašīnas, kuras pilotēs Kreigs Brīns, Adrians Formo un Gas Grīnsmits.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png