profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport izskatīs iespēju, lai Lēbs šogad varētu piedalīties vēl kādā WRC posmā

Go4speed 10.02.2022 - 00:15 M-Sport izskatīs iespēju, lai Lēbs šogad varētu piedalīties vēl kādā WRC posmā
Malkolms Vilsons un Sebastjans Lēbs. Foto: M-Sport

M-Sport vadītājs Malkolms Vilsons apgalvo, ka pastāv iespēja, ka Sebastjans Lēbs pēc uzvaras pasaules rallija čempionāta (WRC) Montekarlo rallijā šogad varētu atgriezties, lai piedalītos vēl kādā posmā.

Atgādināsim, ka 47 gadus vecais Lēbs Montekarlo rallijā izcīnīja sensacionālu uzvaru pār pašreizējo čempionu Sebastjanu Ožjē.

Deviņkārtējā WRC čempiona atgriešanās WRC rallijā notika pateicoties vienreizējam līgumam ar ''M-Sport Ford''. Pirms un pēc sacensībām Lēbs atzina, ka, iespējams, šis varētu būt viņa vienīgais WRC rallijs šogad. "Pagaidām mums nav nekādu plānu nākotnei," pēc rallija teica Sebastjans Lēbs.

Lai nodrošinātu startu WRC posmā, Lēbs ''tika atbrīvots'' no līguma ar Prodrive, kuras sastāvā viņš startē Dakaras rallijā, un Extreme E.


Foto: M-Sport

Pēc tam, kad Lēbs izcīnīja savu 80. WRC uzvaru, kļūstot par vecāko braucēju, kurš izcīnījis uzvaru čempionātā, M-Sport vēlas pagarināt vienošanos ar francūzi uz vēl kādu posmu.

"Ļoti vēlētos, lai viņš brauc vairāk posmu," portālam Motorsport.com saka M-Sport boss Malkolms Vilsons. "Pastāv iespēja. Ir daudz lietu, kas jārisina, bet mēs gribētu viņu redzēt atpakaļ mašīnā, īpaši pēc šīs sacīkstes, bet mums jāredz, kas notiks tuvāko nedēļu laikā."

Arī ''M-Sport Ford'' komandas direktors Ričards Mileners piebilda, ka "Viss tika balstīts uz šo ralliju, un mēs izmantosim šī rallija rezultātu, lai redzētu, ko varam darīt tālāk. Mēs sāksim strādāt pie tā, lai noskaidrotu, kas ir iespējams atlikušajā gada laikā. Tas ir atkarīgs no Seba un no citām vairākām lietām. Ņemot vērā, ka viņam ir aizņemts kalendārs, taču domāju, ka mēs varētu izskatīt dažus rallijus, bet redzēsim. Ar WRC nekad neko nevar zināt."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png