profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC un Kenijas organizatori paraksta līdz šim ilgāko līgumu par rallija turpmāko norisi

Go4speed 25.01.2022 - 23:30 WRC un Kenijas organizatori paraksta līdz šim ilgāko līgumu par rallija turpmāko norisi
Foto: wrc.com

Montekarlo WRC rallija laikā WRC rīkotāja izpilddirektors Jons Sībels, Kenijas sporta, mantojuma un kultūras ministru kabineta sekretāre Amina Mohameda un Kenijas Autosporta federācijas prezidents Fineass Kimati panāca vienošanos par rallija pagarināšanu vēl uz trīs gadiem.

Āfrikas rallijs WRC atgriezās pagājušajā gadā, kad tika noslēgts līgums līdz 2023. gada beigām. Taču nu WRC rīkotājs ar Kenijas pārstāvjiem šo termiņu pagarināja vēl uz trīs gadiem, kas nozīmē to, ka WRC rallijs Kenijā risināsies līdz 2026.gadam.


Foto: wrc.com

Sībels sacīja, ka pagājušā gada Kenijas Safari rallija atgriešanās WRC nostiprināja abu pušu vēlmi nodrošināt, lai rallijs būtu viens no galvenajiem čempionāta notikumiem ilgtermiņā.

"Šis ir līdz šim garākais līgums, kādu esam parakstījuši, un tas ir spēcīgs apliecinājums," saka Jons Sībels. "Pagājušajā gadā pēc 19 gadu pārtraukuma notika ļoti spēcīga atgriešanās, un abām pusēm bija liela motivācija īstenot šo ilgtermiņa sadarbību. Un tagad mums tas ir. Tas ir tik ikonisks notikums, un Kenija ir fantastiska valsts ar daudzveidīgu savvaļas dabu un jaukiem cilvēkiem ar spēcīgu Safari mantojumu. Kaimiņvalstu līdzjutēju aizrautība ir tik liela, un mēs priecājamies, ka nākamajos gados varēsim būt Kenijā."


Foto: wrc.com

"Mēs spējām nodrošināt valstij Safari ralliju, kas ir daļa no mūsu mantojuma un ko bijām zaudējuši uz daudziem, daudziem gadiem. Šis mums ir patiešām vēsturisks brīdis, slieksnis, ka šī apņemšanās un centība ir atalgota. Mēs ceram uz vēl daudziem aizraujošiem rallijiem. Tas ir ļoti, ļoti lepns brīdis mūsu valstij un lepns brīdis mums visiem, kas esam pie tā strādājuši," tā Amina Mohameda.

2021.gada Kenijas WRC uzvaru svinēja Sebastjans Ožjē, kuram 21,8 sekundes zaudēja Takamoto Katsuta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png