profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport veiksmīgi noslēdz testus Lapzemē

Go4speed 27.12.2021 - 17:49 M-Sport veiksmīgi noslēdz testus Lapzemē
Foto: @HartusvuoriWRC

Pēc tam, kad "M-Sport Ford" komanda izmēģināja savu jauno "Ford Puma Rally1" hibrīda automašīnu vasaras un rudens apstākļos, pagājušajā nedēļā ''M-Sport Ford'' ar jauno automašīnu pabeidza ziemas testus Arktikā.

''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners atklāja, ka testi ne tikai ļāva Kreigam Brīnam un Adrienam Formo iegūt vairāk vērtīga laika pie jaunās automašīnas stūres un papildus nobrauktos kilometrus pirms 2022. gada sezonas, bet arī ļāva iegūt vērtīgus datus par hibrīda veiktspēju ziemas apstākļos.

"Mēs vēlējāmies, lai automašīna brauktu nedaudz ekstrēmākos apstākļos," portālam DirtFish skaidro Ričards Milleners. "Tas bija ļoti noderīgi, lai iegūtu vairāk datu par to, kā hibrīds darbojas aukstākos apstākļos."

"Testi noritēja labi, mums nebija nekādu problēmu ar hibrīdsistēmām automašīnā, un braucēji no testiem aizbraukuši patiešām apmierināti."

Atgādināsim, ka M-Sport komanda bija ļoti konkurētspējīga, kad 2017. gadā tika startēts ar tā brīža jaunajām WRC automašīnām, kas vēlāk sezonas beigās ''Ford Fiesta'' ļāva triumfēt ražotāju kausā.

Milleners cer, ka ''Puma'' būs tikpat veiksmīga, un dalījās sajūsmā par jaunās hibrīda ēras sākumu.

"Tagad tas viss kļūst ļoti reāli un ļoti aizraujoši. Kā jau to var sagaidīt, ir vēl daudz darāmā, bet mēs esam paveikuši ļoti daudz darba ar šo automašīnu. "

"Visas atsauksmes, ko esam saņēmuši no braucējiem, ir bijušas ļoti pozitīvas un konstruktīvas attiecībā uz mašīnas uzticamību un veiktspēju. Ļoti īsā laikā esam panākuši milzīgu progresu."

Ar Somijas testiem noslēdzās ''M-Sport Ford'' šā gada testu programma. Komanda 2022. gada sākumā dosies uz Francijas Alpiem, kad sāks pēdējos sagatavošanās darbus pirms Montekarlo rallija, kas notiks no 20.-23. janvārim.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png