profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks: Adamo par mums rūpējās kā par saviem bērniem

Go4speed 11.12.2021 - 01:07 Tanaks: Adamo par mums rūpējās kā par saviem bērniem
Ots Tanaks un Andrea Adamo. Foto: Helena El Mokni / Hyundai Motorsport

Šīs nedēļas sākumā Hyundai paziņoja, ka Andrea Adamo pēc sešu gadu darba pie ''Hyundai Motorsport'' komandas stūres personīgu iemeslu dēļ atkāpsies no sava amata. Adamo aizvadīja veiksmīgu laiku ''Hyundai'' komandā, aizvedot ''Hyundai'' līdz WRC ražotāju tituliem 2019. un 2020. gadā, kā arī panākumiem FIA WTCR seriālā 2018. un 2019. gadā.

Hyundai WRC komandas braucēji izteikuši cieņas vārdus Adamo pēc viņa šokējošās aiziešanas no komandas vadītāja amata.

"Andrea ir cilvēks ar lielu sirdi. Viņš ''Hyundai Motorsport'' deva visu, kā arī rūpējās par mums kā par saviem bērniem. Viņš izveidoja apbrīnojamu komandu, un tagad mūsu uzdevums ir nākamgad atgriezt trofeju! Esmu arī pateicīgs, ka man ir tik lielisks draugs," saka Ots Tanaks, kurš ''Hyundai'' pievienojās pagājušajā gadā pēc 2019. gada WRC titula izcīnīšanas ar Toyota.


Arī komandas biedrs Tjerī Noivils sociālajos tīklos piebilda: "Mums ir bijuši vairāki neticami gadi ar Andrea kā komandas vadītāju, tāpēc man ir bijis ļoti patīkami strādāt kopā ar viņu. Viņš vienmēr bija mums līdzās, un mēs kopā piedzīvojām daudz lielisku emociju. Pilnībā respektēju tavu lēmumu un novēlu tev visu to labāko nākotnē, mans draugs. Mums pietrūks tavu apskāvienu."

Rallija veterāns Dani Sordo uzsvēra Adamo spēju izvilināt no viņa labāko, ko viņš spēja komandas trešajā automašīnā. "Paldies par atbalstu un uzticību, boss. Par to, ka mudināji mani rallijos atdot maksimumu. Visu to labāko tev šajā jaunajā posmā. Liels apskāviens, mans draugs."

Olivers Solbergs, kurš pēc Adamo iniciatīvas nākamgad brauks ar jauno WRC hibrīda automašīnu, dalot to ar Sordo, izteica pateicību par palīdzību viņa rallija karjerā. "Adamo kungs, vēlos pateikt lielu paldies par visām fantastiskajām iespējām un atbalstu (un apskāvieniem), ko jūs man šogad sniedzāt, un novēlu jums visu to labāko nākotnē. Uz tikšanos!"
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png