profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oliveram Solbergam Moncas WRC būs atkal jauns stūrmanis

Go4speed 09.11.2021 - 18:59 Oliveram Solbergam Moncas WRC būs atkal jauns stūrmanis
Foto: No sportista privātā arhīva

Sezonas noslēdzošajā Moncas WRC rallijā Oliveram Solbergam, kurš startēs ar ''2C Compétition'' komandas ''Hyundai i20 Coupe WRC'', būs jauns stūrmanis – Eliots Edmondsons. Solbergs cer, ka šī sadarbība būs ilgstoša. Šis Solbergam šogad būs jau ceturtais stūrmanis.

Mēneša sākumā abi Zviedrijā aizvadīja stenogrammas treniņus, kā arī abi kopā nesen startēja testos.


Foto: No sportista privātā arhīva

''Ar nepacietību gaidu, kad varēšu sākt strādāt kopā ar Eliotu," saka Olivers Solbergs. ''Pēdējo pāris nedēļu laikā esam pavadījuši kādu laiku kopā un daudz trenējušies, veicot stenogrammas treniņus, kas aizritēja ļoti, ļoti labi. Viņam jau ir laba pieredze, tāpēc domāju, ka tas var būt labs ceļš nākotnē. Kopā strādājot, viņš jau ir izstrādājis dažas labas idejas.''

Olivers pateicās par sadarbību iepriekšējam stūrmanim Kreigam Drjū un piebilda, ka neizslēdz iespēju ar viņu strādāt vēl kādreiz.

Jāpiebilst, ka arī Edmondsons šogad vairākas reizes mainījis pilotus. 27 gadus vecais angļu sportists, kurš karjeras laikā bijis stūrmanis vairāk nekā 130 rallijos, sezonu sāka kopā ar Gasu Grīnsmitu, bet vēlāk pievienojās Andreasam Mikelsenam, kuram viņš palīdzēja izcīnīt WRC2 un ERČ čempiontitulus. Tāpat Eliots šogad divos rallijos Anglijā bija stūrmanis bijušajam WRC pilotam Metjū Vilsonam.


Foto: No sportista privātā arhīva

''Bija ļoti interesanti redzēt, kā izskatās Olivera trases pieraksti un kā mēs varam strādāt kopā. Ir bijuši saspringti mēneši, braucot dažādos čempionātos, ar dažādiem braucējiem un dažādām automašīnām, taču šī ir lieliska pieredze. Tas palīdz attīstīties kā stūrmanim un strādāt dažādās vidēs. Bet tiklīdz satiku Oliveru un pasēdēju viņam blakus, tā ar viņu jutos ļoti labi. Esmu pārliecināts, ka Moncas rallijs būs interesants. Pagājušajā gadā mēs redzējām dažus patiešām izaicinošus laikapstākļus ar sniegu un ledu. Kas zina, vai šoreiz mēs redzēsim to pašu. Esmu ļoti priecīgs strādāt ar ''Hyundai Motorsport'' Itālijā. Tā ir komanda, kas pazīstama kā ģimene ar labu atmosfēru,'' tā Eliots Edmondsons, kuram šis būs 32.starts WRC.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png