profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Katsutas bijušais stūrmanis: Īstermiņā mans laiks WRC ir beidzies

Go4speed 04.11.2021 - 00:28 Katsutas bijušais stūrmanis: Īstermiņā mans laiks WRC ir beidzies
Foto: Rally Cow

Japāņu braucējs Takamoto Katsuta nesen paziņoja, ka 2022.gada WRC sezonā, kurā sportists aizvadīs pilnu sezonu ar jauno ''Toyota GR Yaris WRC Rally1'' automašīnu, viņa stūrmanis būs bijušais Olivera Solberga stūrmanis Ārons Džonstons.

Pēc Igaunijas WRC posma, kurā pēc kāda no tramplīniem muguras savainojumā iedzīvojās Katsutas ilggadējais stūrmanis Daniels Barits, Katsuta sev meklēja jaunu stūrmani, līdz Somijas un Spānijas WRC japāņu braucējs izvēlējās Džonstonu. Tikmēr Barits turpināja ārstēt savu savainojumu.


Foto: Honza Fronek

Savā paziņojumā Takamoto Katsuta atzina, ka ''Ceru uz veiksmīgu sadarbību ar Āronu, jo mums jau ir ļoti labas attiecības. Esmu pārliecināts, ka mēs varam tās padarīt vēl stiprākas, aizvadot kopā vēl vairākus rallijus. Vēlos pateikties Danielam par viņa milzīgo atbalstu kopš 2016. gada. Bez tā es nebūtu sasniedzis nevienu no labiem rezultātiem, ko esam spējuši sasniegt kopā. Viņš man ir devis tik daudz padomu, un mums bija daudz jautru brīžu, un mēs joprojām cieši sadarbosimies ārpus automašīnas.”

Arī 41 gadu vecais Barits savā instagram kontā veltīja ierakstu, paziņojot, ka īstermiņā viņa laiks WRC ir beidzies. ''Ar smagu sirdi paziņoju, ka īstermiņā mans laiks WRC ir beidzies. Esmu pavadījis kādu laiku pārdomājot 2021. gadu - Safari rallija augstākos punktus (ekipāža izcīnīja 2.vietu) un Igaunijas rallija zemākos punktus. Šāda ziņa nekad nevar precīzi atspoguļot vai izskaidrot manu pašreizējo situāciju, taču jūtu lielu personisku gandarījumu, ka esmu bijis daļa no Takas ceļojuma. No nulles rallija pieredzes 2016. gadā, kad mēs pirmo reizi tikāmies, līdz satriecoša rezultāta nodrošināšanai Safari rallijā. Man joprojām ir daudz ko dot sportam, un, godīgi sakot, šī nav atvadīšanās vai aiziešana no rallija, bet pagaidām es nedaudz paņemšu pauzi no automašīnas, lai koncentrētos uz savu atveseļošanos un ģimeni. Ceru jūs drīz atkal redzēt ātrumposmos. Veiksmi nākamsezon, Taka.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png