profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs testē jauno 'Ford Puma Rally 1' automašīnu

Go4speed 19.10.2021 - 20:47 Lēbs testē jauno 'Ford Puma Rally 1' automašīnu
Lēbs testos

Franču rallija leģenda Sebastjans Lēbs otrdien Spānijā aizvadījis testus ar jauno ''Ford Puma Rally 1'' automašīnu. Zināms, ka Lēbs asfalta testos aizvadījis pilnu dienu. Trešdien testus uz asfalta aizvadīs Kreigs Brīns, bet piektdien M-Sport komandas jaunais braucējs aizvadīs testus uz grants seguma.

Lai gan dažos medijos jau izskan ziņa, ka Lēbs varētu būt noslēdzis līgumu ar M-Sport komandu par startēšanu tās sastāvā 2022.gadā, portāls DirtFish ziņo, ka līdz līgumam vēl esot tāls ceļš. M-Sport vēlās, lai Lēbs ar viņu jauno automašīnu startētu 2022.gada sezonas pirmajā posmā, kas notiktu Montekarlo rallijā, taču šāds solis nozīmētu, ka Lēbs sāktu pierakstīt trasi vien trīs dienas pēc Dakaras rallija beigām.

Spāņu laikraksts Marca ziņo, ka Lēbs būs komandas trešais pilots, kurš startēs atsevišķos rallijos, kuru skaits gan nebūs liels.

M-Sport komandas vadītājs Ričards Mileners jau iepriekš atzinis, ka būtu ieinteresēts redzēt Lēbu savas komandas sastāvā.

Atgādināsim, ka augusta beigās Malkolms Vilsons apstiprināja, ka viņi veicot pārrunas ar Lēbu, taču plašāki komentāri netiks sniegti. Tikmēr aprīlī deviņkārtējais WRC čempions Lēbs izteicās, ka ''Varbūt, ja kāds man piezvana [par braukšanu ar jauno auto] un ja Malkolms [Vilsons] lūgs man nobraukt kādu ralliju, un ja es viņam esmu vajadzīgs, tad kāpēc ne? Ja Malkolmam kādu dienu esmu vajadzīgs, nevis visu sezonu vai pusi sezonas, kāpēc gan ne?''

 


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png