profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Toyota' oficiāli paziņo savu nākamās WRC sezonas sastāvu (VIDEO)

Go4speed 07.10.2021 - 11:21 'Toyota' oficiāli paziņo savu nākamās WRC sezonas sastāvu (VIDEO)
Toyota komandas sastāvs

Pēc tam, kad savus sastāvus trešdien paziņoja M-Sport un Hyundai komandas, ceturtdien to paveica arī Toyota rūpnīcas komanda. Kā jau tas iepriekš bija ziņots, tad pilnu sezonu aizvadīs Elfins Evans un Kalle Rovanpera, kamēr trešo mašīnu dalīs Sebastjans Ožjē un Esapeka Lapi. Jāpiebilst, ka visi šie četri braucēji ir izcīnījuši vismaz vienu uzvaru ar Toyota Yaris WRC.

''Ar nepacietību gaidu brīdi, kad pēc šīs sezonas man būs vairāk laika kopā ar ģimeni, bet tajā pašā laikā esmu ļoti priecīgs palikt kopā ar ''Toyota Gazoo Racing'' un par iespēju nākamgad piedalīties dažos rallijos. Esmu ļoti pateicīga komandai, ka tā man deva iespēju daļēji turpināt darīt to, kas man patīk. Kuros rallijos braukšu, tas vēl nav skaidrs, taču darīšu visu iespējamo, lai palīdzētu komandai cīņā par ražotāju kausu un lai attīstītu automašīnu. Ar nepacietību gribu redzēt, ko šīs jaunās paaudzes automašīnas dos sportam, un zinu, ka komanda pieliek lielas pūles,” tā 37 gadus vecais Sebastjans Ožjē, kuram nākamsezon būs jauns stūrmanis – Bendžamins Veilas, jo Ožjē ilggadējais stūrmanis Juliēns Ingrasija, kurš bijis klāt visām lielajām Ožjē uzvarām un panākumiem, noslēgs savu profesionālo karjeru.


Foto: Jouni Laakso

''Esmu ļoti priecīgs palikt kopā ar ''Toyota Gazoo Racing'' komandu. Mani pirmie divi gadi komandā ir bijuši ļoti labi. Esmu daudz mācījies, un komanda man devusi iespēju mācīties un braukt bez liela spiediena. Nākamajā gadā mūs gaida patiešām lielas izmaiņas ar pilnīgi jaunu automašīnu, un tas būs liels izaicinājums visai komandai. Bet ir patiešām pozitīvi, ka esam kopā ar komandu, kad kopā izstrādājam automašīnu un varam sniegt savas idejas kā braucēji. Komanda iegulda daudz darba, tāpēc priecājos viņiem palīdzēt vislabākajā iespējamajā veidā,” tā Kalle Rovanpera.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png