profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns: Naktī mežā traukties ar 200 km/h lielu ātrumu – tas bija neticami (VIDEO)

Go4speed 07.10.2021 - 09:22 Brīns: Naktī mežā traukties ar 200 km/h  lielu ātrumu – tas bija neticami (VIDEO)
Foto: atworld

Somijas WRC rallija pirmajā un otrajā dienā noslēdzošie posmi norisinājās krēslā un daļai braucēju arī tumsā. Tas rallijam piedeva īpašu garšu – tumsa, vietām ugunskuri, mašīnu papildlampas. Un tas viss uz krāsaino rudens lapu fona. Kā jau ziņojām iepriekš, WRC rallijs Somijā tik vēlu notika pirmo reizi, taču, neskatoties uz to, sportisti izbaudīja šo ralliju, arī rudens laikā.


Foto: atworld

Īpašo atmosfēru akcentē arī Kreigs Brīns, kurš rallijā izcīnīja trešo vietu. ''Domāju, ka visi skatītāji tik ilgi gaidīja šo brīdi, lai atgrieztos šajā rallijā, un beidzot viņiem bija iespēja būt šeit. Sestdienas ātrumposmi naktī mežos, manuprāt… mēs visi piekritīsim, ka posms piektdienas vakarā jau bija lielisks, bet, jo īpaši sestdienas vakarā, kad tu pa šiem meža ātrumposmiem traucies ar ātrumu 200 km/h, mazie meža ugunskuri, karogi - atmosfēra bija vienkārši neticama. Tas, ko jūs varat izdarīt ar šīm automašīnām, nedomāju, ka mēs spēsim to atkārtot ilgu, ilgu laiku. Man noteikti patika,'' tā Kreigs Brīns.

Arī Elfins Evans atzīmēja, ka esot bijis liels kaifs ar šīm mašīnām traukties pa šiem ceļiem. ''Domāju, ka mums visiem ir diezgan paveicies, ka varam šeit braukt ar šīm automašīnām. Nezinu, vai mēs kādreiz Somijas rallijā varēsim braukt ar automašīnām, kurām ir tik daudz aerodinamikas. Šis braukšanas stils, uz kuru mēs tagad dosimies (2022.gadā), ir pavisam citāds. Domāju, ka mums šīs automašīnas ir jāizbauda, kamēr vien varam.''


Zināms, ka jaunajām 2022.gada hibrīddzinēju Rally1 pilnpiedziņu automašīnām būs vienkāršota transmisiju sistēma, kas darbosies ar pieciem pārnesumiem un bez aktīvā centra diferenciāla. Tāpat tiks vienkāršota piekare, amortizatori un citas lietas.



Evansa iespaidīgais sniegums:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png