profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Solberga bijušais stūrmanis ilgi bez darba nepaliek

Go4speed 21.09.2021 - 23:09 Solberga bijušais stūrmanis ilgi bez darba nepaliek
Ārons Džonstons un Takamoto Katsuta

Pirms pāris dienām Olivers Solbergs, kurš kopš 2019.gada brauca kopā ar Āronu Džonstonu, paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar īru stūrmani. ''Pēc gandrīz trīs fantastiskiem gadiem, strādājot kopā ar Āronu Džonstonu, esam nolēmuši katrs iet savu ceļu," toreiz teica Olivers Solbergs. ''Mums kopā ir tik daudz fantastisku atmiņu - mūsu pirmajā kopējā rallijā (2019. gada Alūksnes rallijā) izcīnījām uzvaru, kļuvām par 2019. gada Latvijas rallija čempioniem, uzvarējām ar ''Subaru Motorsports USA''.

Zināms, ka Džonstons Somijas WRC būs stūrmanis Takamoto Katsutam. Kamēr Katsutas regulārais stūrmanis Dans Barits turpina ārstēt muguras savainojumu, kuru viņš guva Igaunijas WRC posmā, Katsutas pagaidu stūrmanis bija Kītons Viljams, taču īsi pirms Akropoles WRC rallija starta Viljams ģimenes apstākļu dēļ nevarēja piedalīties rallijā, un arī šobrīd viņš atzinis, ka ir spiests iepauzēt ar ralliju.


Foto: Jerome Deskeuvre

Tikmēr Katsuta priecīgi paziņojis, ka ''Somijas WRC startēšu ar Āronu Džonstonu. Esmu tik patīkami satraukts. Gribu teikt lielu paldies Baritam par lielo atbalstu. Paldies Kītonam par smago darbu (kopā startēja Ipras rallijā, kur tika piedzīvota smaga avārija). Dzīve dažreiz mēdz būt smaga, bet es pilnībā piekrītu un respektēju tavu lēmumu. Ceru, ka tu atgriezīsies rallija mašīnā, kad viss būs skaidrs. Tu esi lielisks stūrmanis. Turies,'' tā Takamoto Katsuta.

Šobrīd nav zināms, vai Džonstons ar Katsutu startēs tikai Somijas posmā, jo Barits pagaidām nav paziņojis savus plānus, kad varētu atgriezties rallijā. Tāpat vēl nav zināms, kurš būs Olivera Solberga jaunais stūrmanis. Tikmēr noskaidrojies, ka Adriena Formo jaunais stūrmanis Somijas rallijā būs Aleksandrs Korija, kurš šosezon līdz šim startēja kopā ar šī brīža WRC3 klases līderi Joanu Roselu.

Jāpiebilst, ka šogad WRC čempionātā, ieskaitot WRC2 klasi, notikušas vismaz desmit stūrmaņu maiņas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png