profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Laikapstākļi apgrūtina Grieķijas WRC dalībniekiem iepazīties ar trasi (FOTO)

Go4speed 08.09.2021 - 00:02 Laikapstākļi apgrūtina Grieķijas WRC dalībniekiem iepazīties ar trasi (FOTO)
Foto: Martin Prokop

Sportisti sākuši iepazīties ar Grieķijas WRC rallija ātrumposmiem un, rallijam vēl nesākoties, tie saskārušies ar pirmajiem pārbaudījumiem.


Foto: Martin Prokop

Dažos ātrumposmos, kurus paredzēts aizvadīt sestdien, tie saskārās ar sliktu redzamību, ko augstu kalnos apgrūtināja zemie mākoņi un migla. Tā iemesla dēļ, piemēram, ar septīto ātrumposmu sportisti sākotnēji noteiktajā laikā varēja iepazīties tikai vienu reizi, taču vēlāk organizatori šī posma iepazīšanai deva papildus laiku.


Olivers Solbergs (pa kreisi). Foto: Martin Prokop

Tikmēr desmitajā ātrumposmā vairāki sportisti iestrēga dubļos.


Foto: Martin Prokop

Kā vēsta laika prognozes, tad tuvākajās dienās vietām rallija reģionā gaidāms spēcīgs lietus. Piemēram, laika prognozes vēsta, ka ceturtdien rallija reģionā varētu nolīt līdz pat 21 mm nokrišņu, kas jau tā pabojātos ceļus varētu sabojāt vēl vairāk. Līdz ar to pastāv iespēja, ka kādu ātrumposmu beigās atcels vai saīsinās.


Kā atzina rallija direktors, tad rallija organizatori ātrumposmos ir ieguldījuši pamatīgu darbu. Daži posmi rallijā nav izmantoti astoņus gadus, kā arī būs dopi, kas būs gludāki nekā ierasts.





''Neuztraucaties, jo mēs Akropoles rallijā tāpat redzēsim dažas klasiskas, akmeņainas un bedrainas sekcijas, kas samazinās ekipāžu ātrumu.''


Pavisam kopā uz starta izies 52 ekipāžas, kurām trīs dienās būs jāveic 15 ātrumposmi (292 km).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png