profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Amerikāņu sportists pēc smagās avārijas Igaunijas WRC izlaidīs Ipras ralliju

Go4speed 12.08.2021 - 19:29 Amerikāņu sportists pēc smagās avārijas Igaunijas WRC izlaidīs Ipras ralliju
Foto: Honza Fronek

Jau ziņojām, ka amerikāņu rallija braucējs Šons Džonstons Igaunijas WRC lielā ātrumā piedzīvoja šaušalīgu avāriju, uzmetot vairākus kūleņus. Par laimi, ne pilots, ne stūrmanis nopietnus savainojumus neguva. Kā pastāstīja pilots, tad kūleņot viņi sāka pie 135 km/h liela ātruma, kur kopā tika uzmesti astoņi kūleņi.

"Mēs abi ar Aleksu esam izrakstīti no slimnīcas. Skenēšana neuzrādīja mums iekšējas traumas, tāpēc tās ir labas ziņas. Mēs abi esam vienkārši sasisti, satricināti, un mūsu acis ir sāpīgas no spiediena, pateicoties kūleņošanas ātrumam un ilgumam," toreiz teica braucējs.

Zināms, ka ekipāža būs spiesta izlaist Beļģijas WRC posmu. ''Protams, ka pēc negadījuma domas bija pēc iespējas ātrāk atgriezties trasē, jo es jau nevaru sagaidīt, kad atkal varēšu sēdēt rallija mašīnā,'' saka Šons Džonstons.


Foto: Honza Fronek

''Taču mēs ieturēsim mazu pārtraukumu, tāpēc no sava kalendāra izslēgsim Ipras ralliju, lai pienācīgi atgūtos pēc Igaunijas avārijas. Ir nelieli simptomi par smadzeņu satricinājumu. Nekas nopietns, bet man ir tādas pašas sajūtas, kā pēc pagājušajā gadā piedzīvotās avārijas Sardīnijas WRC rallijā. Ņemot vērā, ka man ir divi vidēji smadzeņu satricinājumi viena gada laikā, vēlos saņemt profesionāļu norādījumus.''

Džonstons piebilda, ka viņa ekipāžai ir plāns atgriezties uz Akropoles ralliju, kas notiks no 9.-12.septembrim.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png