profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sesks: Uzvarēt WRC nekad nav viegli

Go4speed 14.07.2021 - 01:10 Sesks: Uzvarēt WRC nekad nav viegli
Foto: wrc.com

Pasaules rallija čempionāta (WRC) Igaunijas WRC posmā JWRC klasē uz starta izies astoņas ekipāžas, kuru vidū būs arī šī brīža JWRC klases līderi Mārtiņš Sesks/Renārs Francis. Pirms gada Igaunijas WRC rallijā JWRC klasē savu pirmo uzvaru JWRC svinēja tieši Sesks, kurš arī šogad būs viens no galvenajiem favorītiem uz uzvaru.

Portālam wrc.com 21 gadus vecais Sesks atklāj, ka ''Pagājušajā gadā mēs Igaunijas rallijā izcīnījām savu pirmo uzvaru JWRC klasē. Tā nebija viegla uzvara, jo izcīnīt uzvaras WRC nekad nav viegli. Arī šogad nedomāju, ka Igaunijas WRC būs viegls. Visām ekipāžām ir lielisks ātrums, ko parādīt, tāpēc domāju, ka šogad var uzvarēt jebkurš.''


Foto: Rally Aluksne

Pirms gaidāmā rallija Sesks aizvadīja testus Alūksnes pusē. Kā atzina Seska treneris Uldis Briedis, tad ''Mēs aizvadījām savu treniņu te, jo šeit ir ļoti labi ceļi. Ir nepieciešamie elementi, lai varētu labāk sagatavoties. Kopā testos nobraucām ap 130km.”

Pirms rallija starta JWRC piloti kopā ar stūrmaņiem aizvadīja futbola spēli, kas noslēdzās ar soda sitienu sēriju. Šoreiz pārāki bija piloti, kas ar 3:2 uzveica stūrmaņus.


Foto: Martins Sesks Rally

Atgādināsim, ka pēc sezonas diviem JWRC posmiem līderis ir Sesks, kurš izcīnījis otro vietu Horvātijā un uzvaru Portugālē. Pavisam kopā Mārtiņš JWRC aizvadījis desmit posmus, no kuriem piecos izdevies kāpt uz goda pjedestāla.

JWRC kopvērtējums:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png