profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sarūk Kenijas WRC dalībnieku rindas

Go4speed 16.06.2021 - 12:16 Sarūk Kenijas WRC dalībnieku rindas
Foto: Honza Fronek

Kenijas WRC rallijā uz starta kopā izies 55 ekipāžas, taču WRC ieskaitē startēs tikai 24. 11 ekipāžas startēs ar WRC auto, bet WRC2 klasē tikai viena – čehs Martins Prokops. Sākotnēji bija paredzams, ka šajā rallijā startēs arī Toksport (Andreas Mikelsens un Marko Bulasija) un M-Sport (Tēmu Suninens) WRC2 komandas, taču pēdējā brīdī abas komandas atsauca savu dalību gaidāmajā rallijā.

''Jo mēs vairāk cilvēkus vedam no Anglijas uz Keniju, jo sarežģītāk tas viss ir. Mums ir nepieciešami vismaz pieci cilvēki, lai apkalpotu Suninena automašīnu, taču mēs nevaram atļauties, ka šie cilvēki, kad atgriezīsimies no Kenijas, dodas pašizolācijā, jo tajā brīdī mums viņus vajadzēs rūpnīcā, lai gatavotu automašīnas ''Rally Estonia'','' saka M-Sport" rīkotājdirektors Malkolms Vilsons.


Foto: Honza Fronek

''Godīgi sakot, esot šajā biznesā vairāk nekā 40 gadus, šis ir viens no sarežģītākajiem laikiem. Mēs mēģinājām visus iespējamos veidus, taču mēs neko nevaram darīt. Diemžēl Suninens nestartēs.'' Vilsons piebilda, ka uz šo ralliju pieaicināti mehāniķi no citām komandām (piemēram, Martina Prokopa), jo komanda nevar atļauties pēc Kenijas WRC visus savus mehāniķus, kad jāgatavojas Igaunijas WRC posmam, sūtīt pašizolācijā.

Tikmēr "Toksport" īpašnieks Serkans Duru atzina, ka Mikelsena automašīnai pēc avārijas Sardīnijas WRC tika bojāts drošības karkass, tikmēr Bulasijas automašīnai, kas uzmeta kūleni gan testos, gan rallijā, drošības karkass esot vesels, taču esot daudz, daudz citu lietu, kas jāsalabo pēc piedzīvotajām avārijām, tāpēc komanda nolēma neskriet pa galvu un kaklu, bet mierīgi gatavoties Igaunijas WRC. Tāpat komandas īpašnieks atzina, ka Kenijas vietā komanda dosies uz Japānas ralliju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png