profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs atvainojas par savu lamāšanos tiešraides laikā (VIDEO)

Go4speed 08.06.2021 - 09:40 Ostbergs atvainojas par savu lamāšanos tiešraides laikā (VIDEO)
Mads Ostbergs. Foto: szzsfoto.hu

Pēc smagām un notikumiem bagātām brīvdienām norvēģis Mads Ostbergs WRC2 klasē izcīnīja otro vietu. Sportistu šajā rallijā vajāja gan tehniskas problēmas, gan pārsists ritenis, gan arī saņemts minūtes sods. Neskatoties uz to, Ostbergs finišā somu braucējam Jari Hutunenam zaudēja tikai 7,5 sekundes.

Noslēdzošās dienas 18.posmā Ostbergs pamanījās pārsist riteni, tādējādi zaudējot pirmo pozīciju. Pēc finiša Ostbergs bija ārkārtīgi nikns un tiešraides laikā izmantoja rupjus lamuvārdus, kas tika veltīti Pirelli riepām. ''Esmu sasodīti nokaitināts, ka visu laiku notiek tādas lietas. Šīs sasodītās sūda riepas – pilnīgi nekam neuzbraucu virsū, bet taisnē tā vienkārši pārplīsa. Vella būšana, esmu tik sasodīti noguris,” pēc ātrumposma finiša, izmantojot daudz rupjākus vārdus, teica Ostbergs.


Foto: Honza Froněk

Par šiem izteicieniem viņš vēlāk saņēma 1000 eiro lielu naudas sodu, kā arī viņam nosacīti atņemti 25 ieskaites punkti, kas tiks zaudēti, ja atkārtosies līdzīgs gadījums.

Pirmdienas vakarā Ostbergs atvainojās visiem par svētdienas izteikumiem. ''Sveiki visiem. Pēdējās 24 stundas bija īpašas. Aizvadījām labu ralliju, bet diemžēl izdarīju kaut ko tādu, ko man nevajadzēja darīt. Gribu atvainoties par savu valodu, kas izskanēja vienā no ātrumposma finiša intervijām. Zinu, ka tam nevajadzēja notikt. Tam vairs nākotnē nav jāatkārtojas. Gribu pateikties visiem par milzīgo atbalstu gan rallija laikā, gan pēdējo dienu laikā. Paldies un ceru jau drīzumā ar jums tikties,'' tā Mads Ostbergs.

Ostbergs cīnās ar tehniskām problēmām:

Ostberga emocijas:

Ostberga emocijas:


Ostberga atvainošanās:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png