profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Covid-19 sāga turpinās – igauņu komanda un O.Solbergs līdz 4.jūnijam atradīsies karantīnā

Go4speed 26.05.2021 - 23:54 Covid-19 sāga turpinās – igauņu komanda un O.Solbergs līdz 4.jūnijam atradīsies karantīnā
Foto: www.ralli.ee

Pēc nedēļas ar Shakedown posmu startēs Sardīnijas WRC rallijs, kurā diemžēl uz starta neredzēsim Oliveru Solbergu, kuram bija paredzēts otrais starts ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnu. Noskaidrojies, ka Olivera tēvam Peteram Solbergam atklāta inficēšanās ar ''Covid-19”, tāpēc pēc Portugāles veselības aizsardzības iestāžu noteikumiem 19 gadus vecajam Solbergam Portugālē bija jādodas 14 dienu karantīnā, kas beigsies 4.jūnijā, kad Sardīnijā sāksies piektais WRC posms.

''Jūs varat iedomāties, kā esmu vīlies. Esmu mazliet sagrauts. Grūti to tagad pieņemt, bet pienāks laiks manam nākamajam rallijam ar šo apbrīnojamo ''Hyundai i20 Coupe WRC''. Manam tēvam klājas labi – ir neliels drudzis. Šobrīd domāju par viņu. Mana ģimene pilnībā pieņem to, ko mums saka FIA, rallija organizatori, valstu valdības un medicīnas profesionāļi. Vissvarīgākais ir tas, ka mēs uzturam citus cilvēkus drošībā,'' tā Olivers Solbergs.


Foto: Honza Fronek

Tāpat FIA ziņo, ka visa igauņu RedGrey komanda, kas WRC apkalpo ''Hyundai Motorsport N'' WRC2 vienības braucējus, arī līdz 4.jūnijam Portugālē atradīsies karantīnā, jo ar ''Covid-19'' saslimis kāds komandas pārstāvis.

Līdz ar to šobrīd nav zināms, kas Sardīnijas WRC apkalpos Jari Hutunenu un Andrea Krugnolu, kuriem šajā posmā WRC2 klasē ir jāpārstāv ''Hyundai Motorsport N'' komanda.

Atgādināsim, ka Portugāles WRC pozitīvas ''Covid-19'' analīzes bija citam ''Hyundai Motorsport N'' komandas braucējam Ole-Kristianam Veibijam, kurš vēlāk par pārkāpumiem saņēma sešu mēnešu diskvalifikāciju.


Andreas Mikelsens

Tikmēr priecīga ziņa visiem Andreasa Mikelsena faniem. Ja Portugāles WRC posmu norvēģis bija spiests izlaist ''Covid-19'' dēļ, tad Sardīnijā Mikelsens varēs startēt! "Neesmu aizvadījis vēl nevienu treniņu, jo vēlējos dot savam ķermenim vislabākās iespējas cīnīties ar šo slimību. Ja godīgi, tad domāju, ka man diezgan paveicās. Vienu nakti man bija drudzis - karsts, tad auksts, tad atkal karsts, un pāris dienas sāpēja galva un kakls, bet citādi man viss bija kārtībā. Tagad tikai vēlos atgriezties pie stūres. Bija grūti Portugāles WRC laikā sēdēt malā, bet tagad esmu ļoti priecīgs atkal atgriezties pie sava čempionāta izaicinājuma,” tā Andreas Mikelsens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png