profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kaurs pēc avārijas Portugāles WRC Sardīnijas rallijā startēs ar Lapi automašīnu (VIDEO)

Go4speed 25.05.2021 - 12:40 Kaurs pēc avārijas Portugāles WRC Sardīnijas rallijā startēs ar Lapi automašīnu (VIDEO)
Egona Kaura automašīna pēc avārijas

Šī gada sākumā igauņu rallija braucējs Egons Kaurs tika pie jaunas automašīnas. Pateicoties somu uzņēmējam Marku Rautio, Kauram izdevās tikt pie ''Volkswagen Polo R5'' automašīnas, ar kuru sportists šogad startē pasaules rallija čempionāta WRC3 klasē. Pavisam kopā sportists piedalījies jau divos posmos. Lapzemes WRC rallijā tika izcīnīta otrā vieta, bet Portugāles WRC rallijā, tobrīd ieņemot piekto vietu, Kaurs desmitajā posmā avarēja.


Foto: Kaur Motorsport

Lai arī avārija neizskatījās smaga, kā vēlāk atzina sportists, tad avārijas rezultātā tika sabojāts drošības karkass. Taču noskaidrojies, ka, pateicoties jau iepriekš minētajam somu uzņēmējam, Kauram būs iespēja pēc nepilnām divām nedēļām startēt Sardīnijas WRC rallijā. Kaura rīcībā būs tā pati mašīna, ar kuru Esapeka Lapi Lapzemes un Portugāles WRC rallijos izcīnīja uzvaras WRC2 klasē.

''Tā kā mūsu sezonas mērķis ir cīnīties par WRC3 titulu, mūsu galvenais sponsors Marku Rautio pēc rūpīgas apsvēršanas atrada mums iespēju startēt Sardīnijā. Mūsu rīcībā būs tā pati mašīna, ar kuru Lapzemes un Portugāles WRC brauca Lapi,'' atklāj Egons Kaurs, kurš šobrīd maksimāli cetīsies sagatavoties gaidāmajam rallijam.


Lapi Portugāles WRC. Foto: Honza Fronek

Kaurs atklāja, ka Portugāles WRC pirmajā dienā viņa automašīnai bija problēmas ar bremzēm, kas neļāva iesaistīties cīņā par augstākajiem rezultātiem. Otrās dienas pirmajā posmā Kaurs bija pārliecinoši ātrākais WRC3 klasē un sāka ķert līderus, līdz desmitajā posmā kādā ātrā līkumā riteņa defekta dēļ auto izlidoja no ceļa un avarēja.


Foto: Kaur Motorsport

Portugāles WRC rallijā, kas notiks no 3.-6.jūnijam, WRC3 klasē startēs 16 ekipāžas. Pēc četriem posmiem WRC3 klasē līderis ir Joans Rosels (70), bet Kaurs ar 23 punktiem ieņem septīto vietu.

Kaura avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png