profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vēl divi sportisti inficējušies ar 'Covid-19' un Portugāles WRC nestartēs

Go4speed 21.05.2021 - 01:15 Vēl divi sportisti inficējušies ar 'Covid-19' un Portugāles WRC nestartēs
Ole-Kristians Veibjs. Foto: DirtFish

Jau ziņojām, ka nesen kļuva zināms, ka norvēģis Andreas Mikelsens, kurš pēc trīs posmiem WRC2 kopvērtējumā ieņem pārliecinošu pirmo vietu, nestartēs Portugāles WRC rallijā, jo sportistam atklāta inficēšanās ar ''Covid-19''.

Pirmdien ar ''Covid-19'' inficējās igauņu pilota Georga Linamāe stūrmanis Volodimirs Korsija no Ukrainas. ''Diemžēl Volodimiram svētdien bija pozitīvs ''Covid-19'' tests. Tas, iespējams, bija kļūdaini pozitīvs, jo viņš jutās labi. Pirmdien viņš veica vēl 3 testus, kas visi izrādījās negatīvi. Neskatoties uz to, organizatori un Portugāles Veselības pārvalde, saprotams, nevēlējās riskēt, tāpēc šajā nedēļas nogalē Portugāles ralliju diemžēl izlaidīsim. Tā ir milzīga vilšanās, jo mēs jūtamies pārliecināti par šiem ceļiem un jutāmies, ka šajā nedēļas nogalē varam uzrādīt ļoti labu sniegumu. Tomēr mēs turpināsim virzīties uz priekšu un pēc divām nedēļām atgriezīsimies Sardīnijas rallijā,'' saka Georgs Linamāe.


Georgs Linamāe. Foto: Luís Filipe Ferreira

Taču par vienu no lielākajiem neveiksminiekiem jāuzskata Ole-Kristians Veibijs. Vēl ceturtdien no rīta sportists piedalījās Shakedown (uzrādīja 5.vietu WRC2 klasē), taču vēlāk veiktajās pārbaudēs sportistam konstatēja inficēšanos ar ''Covid-19''.

''Diemžēl es nestartēšu Portugāles WRC, jo man ir pozitīvs ''Covid-19'' tests, un saskaņā ar vietējiem noteikumiem, man tagad jādodas izolācijā. Stūrmanis veica pārbaudes un viņa rezultāti ir negatīvi, bet arī viņam jāievēro izolācija. Pirmdien mani testu rezultāti bija negatīvi, bet ceturtdien, saskaņā ar noteikumiem, veicu vēl vienu testu, kas izrādījās pozitīvs. Man nav simptomu, un es jūtos labi. Esam patiešām vīlušies, ka nevarēsim startēt, tāpēc ir ļoti žēl komandas,'' tā Ole-Kristians Veibijs.

Jāpiebilst, ka pirms divām nedēļām Veibijs startēja Itālijā notiekošajā Targa Florio rallijā, kur toreiz viņam ar padomu palīdzēja Andreas Mikelsens. Iespējams, sagadīšanās, bet nu abi sportisti spiesti izlaist šo ralliju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png