profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs: Pēc testiem ieliku somā amortizatorus un lidoju uz ralliju

Go4speed 05.05.2021 - 23:41 Ostbergs: Pēc testiem ieliku somā amortizatorus un lidoju uz ralliju
Mads Ostbergs

Horvātijas WRC rallijā pēc sīvas cīņas ar Nikolaju Grjazinu uzvaru WRC2 klasē izcīnīja Mads Ostbergs, kurš šosezon WRC2 startē ungāru Tagai Racing Technology (TRT) komandas sastāvā.

Kā ziņo portāls DirtFish, tad Ostbergs pēc attīstības testiem ar ''Citroen Racing'' komandu uz Ungārijas un Horvātijas WRC ralliju ieradās ar saviem amortizatoriem.


Ostbergs attīstības testos

''Pēc attīstības testiem Francijā pa taisno lidoju uz Ungāriju, kur man pirms Horvātijas WRC bija paredzēts piedalīties Ungārijas rallija čempionāta 1.posmā. Pēc testiem mehāniķiem pateicu: ''Klau, puiši, noņemiet lūdzu amortizatorus, jo es tos ievietošu bagāžā un ņemšu līdzi uz Ungāriju.'' Un viņi to arī izdarīja. Viņi tos sagatavoja, iesaiņoja un es tos ieliku somā un atvedu līdzi,'' stāsta Mads Ostbergs, kurš smejoties piebilda, ka, ņemot vērā, ka viņam ir zelta karte, ar otras somas papildus svaru viss bija kārtībā.

Ostbergs piebilda, ka ''Citroen'' ir ātrs uz asfalta, taču sportists nezināja, kā jaunās komandas auto uzvedīsies ātrajos un nelīdzenajos Horvātijas WRC ceļos. Līdz ar to pēc testiem ar ''Citroen'' rūpnīcu tika nolemts uz abiem rallijiem ņemt līdzi amortizatorus, ar kuriem testos izdevās atrast labus risinājumus.


Norvēģis atzina, ka viņa mērķis Horvātijas WRC nebija dominēt, bet gan braukt piesardzīgi. ''Mēs nedominējām, un arī nemēģinājām dominēt šajā rallijā. Mēs visu laiku gribējām braukt droši. Diezgan ātri redzējām, ka Nikolajs Grjazins patiešām bija vienīgais puisis, kurš spēja noturēt šo ātro tempu. Un tā darījām arī mēs, tāpēc mums bija sīva cīņa ar viņu. Bet mēs mazliet gaidījām kļūdu no viņa puses, jo dažās vietās jutu, ka man jāsamazina temps, bet, spriežot pēc viņa rezultātiem, redzēju, ka viņš to nedarīja. Savā pirmajā šī gada WRC rallijā negribēju uzņemties riskus, un nekad to nedarīju, jo vienmēr braucu droši,'' nobeidz 2020.gada WRC2 čempions Ostbergs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png