profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc lieliskā snieguma Horvātijas WRC Formo arī Portugālē startēs ar 'Ford Fiesta WRC'

Go4speed 28.04.2021 - 01:27 Pēc lieliskā snieguma Horvātijas WRC Formo arī Portugālē startēs ar 'Ford Fiesta WRC'
Adriens Formo. Foto: Honza Fronek

M-Sport komandas pilots Adriens Formo pēc Horvātijas WRC rallija ļoti daudzus pārsteidza ar savu lielisko sniegumu, tāpēc viņš izpelnījies M-Sport uzticību, kas viņam jau nākamajā Portugāles WRC rallijā ļaus vēlreiz startēt ar ''Ford Fiesta WRC''.

25 gadus vecais franču braucējs Horvātijas WRC rallijā, kas viņam bija debijas rallijs ar ''Ford Fiesta WRC'', izcīnīja augsto piekto vietu, divos ātrumposmos pat uzrādot otro ātrāko laiku.


Foto: wrc.com

Ar šādu sniegumu pietika, lai Formo saņemtu uzticību no M-Sport vienības, kas viņam Portugāles grants rallijā ļaus vēlreiz startēt ar ''Ford Fiesta WRC''. Atgādināsim, ka Formo un Tēmu Suninens šogad M-Sport komandā dala otro ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu, kamēr visos posmos startē Gas Grīsnmits.

''Vienīgā vilšanās Horvātijas WRC rallijā bija tad, kad beidzās rallijs. Tajā brīdī vēl nezināju, kad nākamreiz saņemšu iespēju vadīt šo apbrīnojamo automašīnu, un tad M-Sport vadītājs Ričs man pateica, ka Portugāles WRC rallijā man būs iespēja pilotēt šo automašīnu,'' iesāk Adriens Formo.

''Es jau biju apmierināts ar to, kā man pagāja pagājušā nedēļas nogale, un tad, kad man pateica, ka man būs vēl viena iespēja braukt ar šo automašīnu, tas bija vienreizēji. Ļoti gaidu, kad varēšu braukt ar šo automašīnu pa grants segumu. Smagi strādāšu, lai iepazītu šo auto pēc iespējas vairāk.''

Foto: Jan Šmerda

Komandas vadītājs Ričs Mileners piebilda, ka Formo sniegums Horvātijā pārspēja visas cerības. "Pirms četriem gadiem viņš pat nebija braucis ar rallija automašīnu, bet tagad viņš cīnās ar puišiem, kuriem viņš sekoja un kuri bija viņa elki. Atklājot ''Ford Fiesta WRC'' automašīnas sniegumu uz grants, tas būs pavisam cits izaicinājums, taču viņš netiks pakļauts spiedienam. Gaidīsim, kā viņam veiksies."

Jāpiebilst, ka pēc Horvātijas WRC rallija arī vadošie WRC braucēji, tajā skaitā arī Sebastjans Ožjē, atzina, ka viņi ir patīkami pārsteigti par Formo sniegumu Horvātijas rallijā.

Formo darbībā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png