profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sesks: Sestdien centīsimies būt viltīgāki par Horvātijas līkumotajiem ceļiem

Go4speed 24.04.2021 - 08:00 Sesks: Sestdien centīsimies būt viltīgāki par Horvātijas līkumotajiem ceļiem
Foto: FIA Junior WRC

Pēc Horvātijas WRC rallija pirmās dienas Junior WRC klasē ceturto vietu ieņem liepājnieki Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Pirmajā aplī (četros ātrumposmos) ekipāža saviem konkurentiem zaudēja gana daudz, taču otrajā aplī temps tika kāpināts, kas rezultātiem ļāva uzlaboties. Pēc pirmā apļa Sesks klasē bija piektais, bet pēc otrā - ceturtais, klases līderim Martinam Koči, kurš karjeras lielāko daļu brauc tieši pa asfalta ceļiem, zaudējot 35,6 sekundes.


Foto: FIA Junior WRC

''Horvātijas kalnainie ceļi ar asfalta rallijiem neierasti metošiem tramplīniem ir nopietns pārbaudījums. To vēl vairāk sarežģī pa priekšu braucošo automašīnu visa ceļa platumā izbārstītie akmeņi, dubļi un pērnās koku lapas - ātrumposmi ir slideni un prasa maksimālu koncentrēšanos," pēc pirmās dienas savā Facebook lapā raksta Mārtiņš Sesks.

''Piektdien ralliju sākām piesardzīgā tempā, lieki neriskējot, tomēr dienas pirmajā pusē pareizo braukšanas tempu atrast neizdevās... Pēcpusdienas ātrumposmos tempu izdevās kāpināt un braucām jau vienā ātrumā ar pārējiem konkurentiem. Kas būtiski šādos apstākļos, nepieļāvām rupjas kļūdas, tādēļ dienas noslēgumā mums izdevies pacelties uz ceturto vietu.''


Foto: FIA Junior WRC

''Trešdaļa sacensību distances aiz muguras, bet lielākā daļa vēl priekšā. Sestdien centīsimies būt viltīgāki par Horvātijas līkumotajiem ceļiem,'' tā Sesks.

JWRC klases rezultāti:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png