profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs: Ja piezvanīs M-Sport un palūgs nobraukt kādu ralliju, tad kāpēc gan ne?

Go4speed 12.04.2021 - 12:37 Lēbs: Ja piezvanīs M-Sport un palūgs nobraukt kādu ralliju, tad kāpēc gan ne?
Malkolms Vilsons un Sebastjans Lēbs. Foto: marca.com

Deviņkārtējais WRC rallija čempions Sebastjans Lēbs atzinis, ka joprojām ir atvērts piedāvājumiem startēt pasaules rallija čempionātā. Pagājušajā gadā Lēbam beidzās divu gadu līgums ar ''Hyundai Motorsport''. Šobrīd Lēbam ir līgums ar Prodrive par Dakaras rallija programmu, kā arī Lēbs startē Luisa Hamiltona X44 komandas sastāvā Extreme E seriālā.

Uz DirtFish jautājumu, vai Lēbu joprojām interesē braukšana WRC, francūzis atbildēja, ka ''Es par to nedomāju. Bet varbūt. Es to šobrīd nemeklēju. Šogad man galvenais ir Dakaras rallijs un Extreme E seriāls. Šīs man ir divas galvenās programmas,'' saka Sebastjans Lēbs.


Foto: Jakub Pojmicz

"Varbūt, ja man piezvana Malkolms [Vilsons, M-Sport rīkotājdirektors] un lūdz nobraukt ralliju, un es viņam esmu vajadzīgs, tad kāpēc gan ne?"

Iespējamo atgriešanos Lēba iemīļotajā Montekarlo rallijā sarežģītu padara Dakaras rallijs, taču Lēbs piebilda: ''Sezonā ir ne tikai Montekarlo rallijs, bet arī citi. Ja Malkolmam kādu dienu vajadzīgs kāds, nevis uz visu vai pusi sezonas, tad kāpēc gan ne? Nebraukšu uz Somijas ralliju, bet Turcija pagājušajā gadā man labi palikusi atmiņā," nobeidz Lēbs, kurš pagājušajā gadā Turcijas WRC izcīnīja trešo vietu.

Savas WRC karjeras laikā Lēbs 180 rallijos izcīnījis 79 uzvaras, kā arī 119 reizes kāpis uz goda pjedestāla.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png