profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bijušais ERČ čempions pēc pārciestās depresijas startēs WRC čempionātā

Go4speed 09.04.2021 - 22:33 Bijušais ERČ čempions pēc pārciestās depresijas startēs WRC čempionātā
Kris Ingrams un Ross Vitoks

2019.gada Eiropas rallija čempions (ERČ) Kriss Ingrams turpmākos divus gadus startēs pasaules rallija čempionātā (WRC). Viņa rallija programma sāksies ar Horvātijas WRC ralliju.

26 gadus vecais britu pilots šogad startēs sešos WRC3 posmos, kur viņa rīcībā būs ''Škoda Fabia Rally2 Evo''. Līdz šim Ingrams WRC startējis astoņos rallijos, kur labākais rezultāts tika sasniegts 2018.gada Turcijas rallijā (9.vieta absolūti un 3.vieta WRC2 klasē).

''WRC ir ļoti svarīga pieredze. To var iegūt tikai tad, ja katrā rallijā spējat sasniegt finišu. Tātad pirmajā gadā mērķis ir saglabāt mieru, nedarīt neko stulbu, mācīties pēc iespējas vairāk un nobraukt pēc iespējas vairāk kilometru. Punkti un pjedestāli papildus tam visam būs milzīgs bonuss, taču neizdaru uz sevi spiedienu. Vienīgais spiediens ir panākt to, lai sasniegtu labākos rezultātus otrajā gadā,'' saka Kriss Ingrams.


Foto: Rally Warrior

Sportists atzīst, ka visi ralliji viņam būs jauni, tāpēc viņu negaida viegls uzdevums. ''Pagājuši gandrīz 18 mēneši kopš pēdējo reizi braucu ar augstākā līmeņa rallija automašīnu, tāpēc man ir jāaudzina pārliecība, jāapgūst ralliji un jāpielāgojas čempionātam, jo tas ir lielākais, kādā jebkad esmu braucis. Pasaules rallija posmi ir cits līmenis. Atdošu visu, kas manos spēkos.''

''Visi ralliji, kurus plānoju veikt, man būs jauni. Man būs jauna komanda un man būs jāsacenšas pret pasaules labākajiem braucējiem. Zinu, ka tas nebūs viegli, bet man nekad nav gājis viegli manā karjerā. Ar nepacietību gaidu, kad tikšu galā ar visām problēmām, kā vienmēr,'' piebilda Ingrams.


Foto: Rally Warrior

Pēdējā laikā Ingrams savā personīgajā dzīvē cīnījies ar depresiju, un viņš par to gatavs runāt atklāti. ''Sasniedzu savu mērķi, sapni, kad kļuvu par Eiropas čempionu. Tomēr konkurence ar dažiem ātrākajiem rallija braucējiem dažos Eiropas bīstamākajos rallijos nebija tā sarežģītākā daļa. Cīnījos, cīnījos un pārvarēju daudz grūtāku cīņu ar savu garīgo veselību. Ceru, ka tas, ka esmu atklāts par saviem izaicinājumiem, palīdzēs citiem vīriešiem sarunāties. Man bija grūti laiki personīgajā dzīvē. Kļuvu ļoti nomākts, kad visas problēmas mani piemeklēja vienlaikus - finansiālais spiediens, attiecības, ģimenes slimības un doma, ka nevaru turpināt savu karjeru,'' atklāts ir Ingrams.

Jāpiebilst, ka Ingrams ERČ ir startējis 40 rallijos, taču ne reizi viņam nav izdevies izcīnīt uzvaru.

Ingrams testos:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png