profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Trīskārtējais ERČ čempions WRC3 čempionātā izvirza augstākos mērķus

Go4speed 25.03.2021 - 01:05 Trīskārtējais ERČ čempions WRC3 čempionātā izvirza augstākos mērķus
Foto: No sportista privātā arhīva

Poļu rallija braucējs Kajetans Kajetanovičs paziņojis, ka viņš turpinās startēt pasaules rallija čempionātā, kur sportists aizvadīs pilnu WRC3 sezonu, startējot septiņos rallijos.

Trīskārtējais Eiropas rallija čempions WRC sāka braukt 2018.gadā. 2019.gadā Kajetanovičs WRC2 klasē ieņēma otro vietu, bet 2020.gadā poļu braucējs palika trešais WRC3 klasē. Jāpiebilst, ka līdz šim Kajetanovičs WRC čempionātā WRC2 un WRC3 klasēs izcīnījis divas uzvaras – abas Turcijas WRC rallijā.

''Priecājos beidzot paziņot dažas labas ziņas. Šogad jūs atkal redzēsiet mūs pasaules rallija čempionātā. Mēs cīnīsimies WRC3 klasē, kas šobrīd skaitās spēcīgākā un kuplākā klase R5 automašīnām. Bez sezonas regulārajiem konkurentiem daudzos rallijos uz starta izies arī vietējās ekipāžas, kuras labāk pārzina savus ceļus. Tas ir īpaši svarīgs notikums jauniem WRC rallijiem, kāds tas šogad būs Horvātijā. Ar katru gadu mēs uzlabojam savas zināšanas un pieredzi. Ironiski, bet, jo vairāk mēs zinām, jo labāk mēs redzam, cik daudz darba vēl priekšā. Lai gūtu panākumus, ir jāstrādā konsekventi - un, lai strādātu, nepieciešama pacietība un kaislība,'' saka trīskārtējais Eiropas rallija čempions Kajetans Kajetanovičs, kurš četras reizes startējis ''Rally Liepāja'', bet ne reizi viņam nav izdevies izcīnīt uzvaru.


Foto: No sportista privātā arhīva

''Mūs sagaida septiņi pasaules rallija čempionāta posmi, un šī sezona izskatās vēl grūtāka nekā iepriekšējā. Mēs izvēlējāmies to pašu automašīnu, kas pagājušajā gadā mūs aizveda līdz WRC3 labāko trijniekam. Es jūtos pārliecināts par šo mašīnu. Mūsu pieredze un regulējumi noteikti atmaksāsies. Pagājušajā gadā mēs ieguvām trešo vietu, tāpēc varat uzminēt, kas ir vajadzīgs, lai izjustu galīgo gandarījumu. Nav ko slēpt - mēs cīnīsimies par čempiontitulu. Lai sasniegtu šo mērķi, mums ir jādara viss iespējamais, jāatdod viss un dažreiz pat vairāk. Tādas ir pasaules rallija čempionāta prasības, un mēs esam gatavi ar tām cīnīties,'' noslēdz Kajetanovičs.

2020.gada WRC3 kopvērtējums:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png