profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Horvātijas WRC organizatori cer uz skatītāju klātbūtni

Go4speed 22.03.2021 - 23:05 Horvātijas WRC organizatori cer uz skatītāju klātbūtni
Skats no viena Horvātijas WRC ātrumposmiem. Foto: @GregorPavsic

Pēc mēneša startēs trešais pasaules rallija čempionāta (WRC) posms, kas notiks Horvātijā. Pirmdien kļuva zināms, ka nepilnus divus kilometrus garais Superspecial ātrumposms, kuru bija plānots veikt divas reizes, tiks atcelts jaunu ''Covid-19'' ierobežojumu dēļ.

FIA pirmdien publicēja rallija biļetenu, kurā teikts, ka piektdienas atklāšanas un sestdienas noslēdzošais nepilnus divus kilometrus garais posms tomēr nenotiks.


Foto: @croatia_rally

Tā kā skatītājiem tagad ir aizliegts apmeklēt servisa parku, kurā bija daļa no plānotā superspeciālā ātrumposma, kā arī aizliegts apmeklēt iekštelpas, kas arī veidoja nelielu daļu no ātrumposma, rallija organizatori bija spiesti atcelt šos abus ātrumposmus.

Saskaņā ar pašreizējiem noteikumiem, fani varēs skatīties atlikušos 20 posmus, vienlaikus ievērojot sociālo distancēšanos.

Rallija direktors Žeļko Štefanič portālam DirtFish apstiprināja, ka pasākuma organizators joprojām cer kļūt par pirmo WRC posmu kopš pagājušā gada septembra ''Rally Estonia'', kas ļaus skatītājiem apmeklēt ralliju.


Foto: @croatia_rally

Taču jaunākās ziņas vēsta to, ka pēc stabilā un nemainīgā ''Covid-19'' gadījumu skaita samazināšanās kopš Horvātijas augstākā inficēšanās līmeņa, kas bija pagājušā gada decembra vidū, valstī saslimstības līmenis atkal sācis pieaugt. Horvātijā pirmo reizi kopš janvāra konstatēti 1000 saslimšanas gadījumu dienā. Kā atzina kāds Zagrebas slimnīcas pārstāvis, tad tuvākajās dienās inficēto skaits vēl pieaugs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png