profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Seska bijušais komandas biedrs kļūst par M-Sport vienības braucēju WRC2 klasē

Go4speed 19.03.2021 - 10:00 Seska bijušais komandas biedrs kļūst par M-Sport vienības braucēju WRC2 klasē
Foto: Tom Kristensson Motorsport

Pagājušā gada JWRC čempions Toms Kristensons pievienojies M-Sport komandai, kur zviedru sportists ar pagājušajā gadā balvā iegūto ''Ford Fiesta Rally2'' automašīnu startēs WRC2 čempionātā. Šobrīd paredzams, ka sportists startēs Horvātijas, Portugāles, Igaunijas, Somijas, Beļģijas un Spānijas WRC posmos.


Foto: Tom Kristensson Motorsport

''Esmu ļoti priecīgs un pateicīgs, ka M-Sport man devis iespēju pievienoties viņu WRC2 komandai. Pēc FIA junioru WRC čempiontitula iegūšanas mēs esam ārkārtīgi smagi strādājuši, lai izveidotu plānu šim gadam, tāpēc esmu ārkārtīgi pateicīgs saviem partneriem un visiem apkārtējiem, kas man ļāva dzīvot līdzi savam sapnim. Man vienmēr bija plāns braukt WRC, un ir lieliski redzēt, ka viss ir izdevies. Tā kā iepriekš neesmu braucis ar pilnpiedziņas auto, tad sākumā būs jāiegūst sajūtas un jāsaprot, kuri regulējumi vislabāk atbilst manam braukšanas stilam. Ir daudz jāmācās, bet esmu vislabākajā iespējamajā vietā, lai to izdarītu, tāpēc ar nepacietību gaidu sezonas startu,'' saka Toms Kristensons.


Foto: wrc.com

Kā vēsta wrc.com, tad bez Kristensona M-Sport komandas sastāvā WRC2 klasē brauks arī Adrians Formaks un Martins Prokops.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Kristensons, pēdējā posmā izcīnot uzvaru, kļuva par JWRC čempionu, kamēr Mārtiņš Sesks palika otrais.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png