profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai boss: Montekarlo rallijā kaut kas nogāja nepareizi - ir jāpārdomā daudzas lietas

Go4speed 01.02.2021 - 01:22 Hyundai boss: Montekarlo rallijā kaut kas nogāja nepareizi - ir jāpārdomā daudzas lietas
Andrea Adamo. Foto: VESA PÖPPÖNEN / AOP

Hyundai Motorsport komandai sezonas pirmais pasaules rallija čempionāta (WRC) posms nebija veiksmīgs – Tjerī Noivils izcīnīja trešo vietu, Dani Sordo palika piektais, bet Ots Tanaks izstājās un palika bez punktiem. Komandu ieskaitē Hyundai saviem sīvākajiem konkurentiem Toyota zaudē 18 punktus.

Komandas boss Andrea Adamo atzinis, ka pirms nākamā posma, kas februāra beigās notiks Lapzemē, viņam ir jāpārdomā daudzas lietas.


Foto: Hyundai Motorsport

''Man ir dziļi un daudz jāpārdomā daudzas lietas, jo tas, ko redzēju Montekarlo rallijā, ir tālu no tā, kas mani padarītu lepnu un laimīgu. Ir kaut kas jāmaina pieejā,'' iesāk Andrea Adamo.

''Rallijs finišēja tā, kā mums pagāja visas brīvdienas. Skaidrs, ka kaut kas bija pilnīgi nepareizi. Nezinu, vai tā ir cilvēku pieeja vai kas cits, bet tikai rallija noslēdzošajā dienā mēs atkal parādījām savas spēju robežas. Protams, tobrīd mums nebija vajadzīgs noslēdzošajā dienā riskēt, jo mēs tikai laizījām brūces un mēģinājām tikt uz priekšu.''

Portāls DirtFish ziņo, ka, visticamāk, Sordo vietā Lapzemes rallijā brauks Kreigs Brīns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png