profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Naktī uz sestdienu vētra izposta Montekarlo WRC servisa parku (FOTO)

Go4speed 23.01.2021 - 12:30 Naktī uz sestdienu vētra izposta Montekarlo WRC servisa parku (FOTO)
SRT komandas cietusī servisa zona. Foto: Josh Jones

Kā ziņo portāls Dirtfish, tad naktī uz sestdienu Montekarlo WRC servisa parkā plosījusies vētra, kas komandām radījusi ievērojamus zaudējumus.


Foto: Josh Jones

Tiek ziņots, ka vētras rezultātā bojātas daudzu pasaules rallija čempionātu komandu servisa parka konstrukcijas, ieskaitot vadošās WRC rūpnīcu komandas ''Toyota Gazoo Racing'' un M-Sport. Tikmēr Hyundai komandas ievērojamā divstāvu ēka ir izturējusi spēcīgos vējus.


Foto: Josh Jones

''Tas bija neticams troksnis, dzirdot, kā vējš pūš cauri. Pirmās cieta dažas viegli nostiprināmās teltis, kuras lidoja pa gaisu, bet vēlāk cieta arī dažas lielākas servisa zonas. Tas bija neticami biedējoši. Pirms automašīnu ienākšanas servisa parkā komandām bija jāpaveic daudz darba, lai visu savestu kārtībā,'' saka kāds avots.


Foto: Josh Jones

Tikmēr kāds cits aculiecinieks atzina, ka ''Mums ir jāpriecājas, ka tas notika vēlāk naktī, kad servisa parkā bija mazāk cilvēku. Mēs zinām, ka mums ''Covid-19'' ierobežojumu dēļ šogad nav skatītāju servisa parkā, taču tā varēja būt bīstama situācija, atrodoties tam visam pa vidu."


Foto: Josh Jones


Foto: Josh Jones




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png