profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Evans pārņem vadību Montekarlo WRC

Go4speed 22.01.2021 - 15:40 Evans pārņem vadību Montekarlo WRC
Foto: Toyota GAZOO Racing WRT

Montekarlo WRC rallija otrajā dienā sportistiem bija jāveic pieci posmi, no kuriem pirmie divi notika tumsā, jo tie norisinājās agri no rīta. Visos trīs posmos ātrāko laiku uzrādīja Sebastjans Ožjē, kurš kopvērtējumā no piektās vietas pakāpās uz pirmo. Otrais bija Elfins Evans (+11,3), bet trešais – Ots Tanaks (+24,8). Jāpiebilst, ka rīta posmos Hyundai komandas braucējiem nebija tā labākā riepu izvēle, kā arī braucēji brīžiem sūdzējās par automašīnas vadāmību. Hyundai izvēlējās startēt ar trīs mīkstā sastāva riepām un trīs radžotām riepām, taču pirmajos trīs posmos trasē nebija daudz ledus.


Foto: M-Sport

Pēc servisa parka sestajā posmā Ožjē pārsita riteni, zaudējot 34 sekundes, kas kopvērtējumā viņu atsvieda uz trešo vietu. Dienas noslēdzošajā posmā, kas notika diezgan stiprā lietū, ātrākais bija Ožjē, kurš kopvērtējumā pakāpās uz otro vietu, komandas biedram Evansam zaudējot tikai 7,4 sekundes. Trešais pēc pirmās dienas ir Tanaks, kurš atzina, ka, tāpat kā Moncas WRC rallijā, sportistam ir problēmas ar redzamību, jo lietus laikā aizsvīda logs. Jāpiebilst, ka noslēdzošajā posmā avāriju piedzīvoja Luiss Pjērs Lobērs (''Hyundai i20 Coupe WRC''), pēc kā ātrumposms tika apturēts un sportisti to veica pārbrauciena režīmā.


Foto: @HMSGOfficial

WRC2 klasē četros no pieciem posmiem ātrākais bija Andreas Mikelsens, kurš tādējādi pārsvaru pār otrajā vietā esošo Adrienu Formaksu palielinājis līdz 47 sekundēm. Ceturtais starp R5 klases mašīnām ir Grjazins, kurš, kā izrādās, šajā posmā necīnās par punktiem WRC2 klasē.

Sestdien sportistiem būs jāveic trīs posmi. Kā vēsta laika prognozes, tad rītdienas posmos, visticamāk, būs pamatīgs sniegs.

Rezultāti pēc otrās dienas:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png