profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport boss: Tik smagi strādājām, lai beigās tiktu apbalvoti šādi...

Go4speed 22.01.2021 - 00:44 M-Sport boss: Tik smagi strādājām, lai beigās tiktu apbalvoti šādi...
Auto pēc avārijas

Pirmā Montekarlo WRC rallija diena gaužām neveiksmīgi noslēdzās M-Sport komandai un īpaši Tēmu Suninenam, kurš pēc lieliska starta (pēc kontrollaikiem viņam bija vienāds laiks ar Otu Tanaku) posma beigās piedzīvoja avāriju, pēc kuras viņam šis rallijs ir beidzies, jo avārijas rezultātā tika bojāts drošības karkass.

''Līdz avārijas brīdim viss bija labi – mašīnā bija labas sajūtas, taču tad šajā līkumā, kur avarēju, zaudēju trajektoriju, pēc kā mēs noskrējām no ceļa, atsitāmies pret kalnu un avarējām. Diemžēl avārijas rezultātā bojājām drošības karkasu. Žēl, ka sezona sākusies šādi,'' saka Tēmu Suninens, kurš šogad M-Sport sastāvā neaizvadīs pilnu sezonu.


Ļoti vīlies bija M-Sport boss Ričards Mileners. ''Parasti es īsti necenšos steigties ar reakciju apkopošanu, bet tas nav tas, ko mēs vēlējāmies. Mēs pavadījām četras dienas testos, un tā mēs tiekam apbalvoti. Tā ir diezgan liela vilšanās. Jā, Suninena laiks bija lielisks, taču mūsu nolūks bija abas mašīnas nogādāt līdz finišam, bet mēs to nespējām jau pirmajā posmā. Pēc visa tā, ko darījām, lai šeit nokļūtu, tas ir diezgan liels trieciens," tā Ričards Mileners.

Līdz ar to pēc Suninena izstāšanās augstāko vietu ieņem Gas Grīnsmits, kurš šosezon ar M-Sport aizvadīs pilnu sezonu. Viņš šobrīd ieņem desmito vietu.

Suninena avārija:

Rallija rezultāti:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png