profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Rally Estonia' iegūst balvu nominācijā 'Komandas gars' (VIDEO)

Go4speed 16.01.2021 - 12:22 'Rally Estonia' iegūst balvu nominācijā 'Komandas gars' (VIDEO)
Foto: www.rallyestonia.ee

Pirms jaunās pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas WRC organizatori noteica vairākas nominācijas, kurās līdzjutēji varēja balsot un izvēlēties aizvadītās sezonas labākos.

Nominācijā ''Anonimo Timing Feat 2020'' uz balvu pretendēja četri sportisti. Iegūstot vairāk nekā trešdaļu līdzjutēju balsu, šajā nominācijā pirmo vietu ieguva Olivers Solbergs un viņa sniegums Sardīnijas WRC rallija pirmajā 12 kilometrus garajā posmā, kur 19 gadus vecais Olivers uzrādīja septīto ātrāko laiku, apsteidzot gan Tjerī Noivilu un Otu Tanaku.

''Anonimo Timing Feat 2020'' nominanti:

Vēl uz šo balvu pretendēja Dani Sordo, Tjerī Noivils un viņa uzvara Montekarlo rallijā un Power Stage posmā, kā arī Kalle Rovanpera, kurš Zviedrijas WRC Power Stage posmā izrāva trešo vietu.

Par labāko aizvadītās WRC sezonas fotogrāfiju fani atzina grieķu fotogrāfa Niko Katika iemūžināto fotogrāfiju no Meksikas WRC rallija. Viņš starp desmit nominētajiem fotogrāfiem ieguva 22,9% balsu.

Labākā fotogrāfija:
Foto: Niko Katikis

Otrā vieta:

Foto: Thomas Fenetre

Trešā vieta:

Foto: Bastien Baudin

''Uzskatu, ka šis fotoattēls ir no sērijas ''pareizajā vietā un īstajā brīdī'', nekā talants. Centos visus objektus (automašīnu, zirgu un karogu) ievietot vienā rāmī, taču helikopters bija tikai kaut kas papildus, kas šo fotoattēlu padarīja mazliet interesantāku. Fakts, ka arī pilots zaudēja trajektoriju, attēlam piešķīra vēl kādu "papildus" jēgu," saka Niko Katiks.

Nominācijā ''gada sniegums'' balvu ieguva Ots Tanaks, kurš pēc smagās avārijas Montekarlo WRC pēc mazāk nekā mēneša izcīnīja otro vietu Zviedrijas WRC rallijā. Tanaks ieguva vairāk nekā 45% līdzjutēju balsu, apsteidzot Elfinu Evansu, Kreigu Brīnu un Sebastjanu Ožjē.

''Gada sniegums'' nominanti:

Nominācijā ''Komandas gars'' pelnīti balvu ieguva ''Rally Estonia'' organizatoru komanda, kura tikai 63 dienās spēja noorganizēt WRC posmu, kas vēlāk tika atzīts par sezonas labāko WRC ralliju. Iegūstot tūkstošiem balsu, ''Rally Estonia'' pārspēja ''Hyundai Shell Mobis WRT'', ''Toksport'' un ''M-Sport Ford'' komandas.

Nominācija ''Komandas gars'':
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png