profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: 'Rally Estonia' noslēdz divu gadu līgumu par WRC posma rīkošanu Igaunijā

Go4speed 13.01.2021 - 15:59 Oficiāli: 'Rally Estonia' noslēdz divu gadu līgumu par WRC posma rīkošanu Igaunijā
Foto: Rally Estonia

Trešdien Igaunijā digitālā formātā norisinājās preses konference, kurā bez ''Rally Estonia'' organizatoriem, Igaunijas premjerministra, Kultūras un Finanšu ministriem piedalījās arī Igaunijas autosporta savienības prezidents Ari Vatanens, FIA rallija direktors Īvs Meitons, WRC promoters Jona Sībels un citi. WRC rīkotāji un FIA vēlreiz uzsvēra, ka pagājušā gada Igaunijas WRC posms bija viens no labāk noorganizētajiem posmiem šajos grūtajos un neparastajos laikos.

Preses konferencē tika paziņots, ka ''Rally Estonia'' notiks gan šogad, gan arī nākamgad.

Jāpiebilst, ka FIA un WRC pārstāvjiem tika pasniegtas Igaunijas E rezidentu digitālās ID kartes, ar kuru palīdzību ātri un vienkārši tika parakstīts jaunais divu gadu līgums.


Foto: Honza Fronek

''Pirmkārt, 2020.gada ''Rally Estonia'' bija izcils notikums, tāpēc es teiktu, ka pagājušā gada sniegums bija viens no mūsu lēmuma (divu gadu līgumam) galvenajiem aspektiem. Otrs faktors ir Igaunijas WRC fanu aizrautība. Viņu aizraušanās, tas ir patiešām, patiešām lieliski. Domāju, ka jūsu bijušie pasaules rallija čempioni Ots Tanaks un Martins Jarveoja jums palīdz šajā kaislē. Varu teikt, ka lēmuma pieņemšanas pamatā bija visu cilvēku apņemšanās – organizatoru, valdības, līdzjutēju un visas Igaunijas,'' saka WRC promoters Jona Sībels.

Atgādināsim, ka 2020.gada Rally Estonia uzvaru svinēja Ots Tanaks.

Šogad Rally Estonia ieplānots aizvadīt no 15.-18.jūlijam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png