profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport paziņo sastāvu jaunajai WRC sezonai

Go4speed 06.01.2021 - 12:03 M-Sport paziņo sastāvu jaunajai WRC sezonai
Foto: Colin McMaster

M-Sport rallija komanda nosaukusi tos braucējus, kuri komandu pasaules rallija čempionātā (WRC) pārstāvēs šosezon. Pilnu sezonu ar jauno un uzlaboto ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu aizvadīs 24 gadus vecais Gas Grīnsmits, bet otro mašīnu dalīs Tēmu Suninens un Adrians Formaks. Kā jau iepriekš ziņojām, tad M-Sport sastāvā šogad nebūs Esapeka Lapi, kurš paziņoja, ka nav gatavs iet uz darbu (braukt WRC), ja par to viņam vēl ir jāpiemaksā.

Zināms, ka Montekarlo WRC līdzās Grīnsmitam, kura līdz šim labākais rezultāts WRC ir piektā vieta Turcijas rallijā, uz starta izies 26 gadus vecais Suninens, kuram ir lielāka pieredze šajā viltīgajā rallijā nekā Formaksam. Tikmēr Formaks Montekarlo WRC startēs ar ''Ford Fiesta Rally2'' automašīnu, kur paralēli startiem ar WRC auto Formaks šogad apņēmības pilns cīnīties par WRC2 titulu.


Gas Grīnsmits. Foto: Vladislav Maschl

''Vēlos pateikties komandai par nepārtraukto atbalstu un doto iespēju pierādīt, ko varu sasniegt šajā gadā. Redzēsim, cik daudz rallijus es šogad braukšu, taču daudz strādāšu, lai sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus katrā posmā. Žēl, ka šogad mans stūrmanis vairs nebūs Jarmo Lehtinens, taču mēs zinājām, ka šī sadarbība kādā brīdī būs jāpārtrauc. Pēdējo 18 mēnešu laikā es no viņa tik daudz iemācījos, tāpēc vēlos pateikties Jarmo par visu un novēlēt viņam veiksmi jaunajos piedzīvojumos,'' saka Tēmu Suninens, kurš 60 nobrauktos WRC rallijos trīs reizes kāpis uz goda pjedestāla.

Pagājušajā sezonā M-Sport komanda ieņēma trešo vietu ražotāju kausā, bet pilotu ieskaitē augstākā vieta bija Lapi - sestā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png