profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala: Tas ir jauns izaicinājums, kuram esmu gatavs

Go4speed 21.12.2020 - 08:32 Latvala: Tas ir jauns izaicinājums, kuram esmu gatavs
Sebastjans Ožjē un Jari-Mati Latvala. Foto: Red Bull

Pēc tam, kad ''Toyota'' komandai 2019.gada izskaņā pievienojās Elfins Evans un Sebastjans Ožjē, vietas komandā zaudēja Kris Mīke un Jari-Mati Latvala. Nesen Ožjē, kurš sākotnēji bija nolēmis pēc 2020.gada sezonas pamest WRC, pagarināja līgumu ar ''Toyota'', kamēr bijušo komandas vadītāju Tomiju Makinenu pie komandas stūres nomainīja Latvala.

"Man ir liels gods ieņemt šo amatu komandā, kurā man lielu uzticību sniedz ''Toyota'' prezidents Akio Tojoda. Esmu ļoti priecīgs turpināt darbu, ko Tojoda uzsāka kopā ar Tomiju, kad es jau no paša sākuma kā pilots biju daļa no šīs komandas. Tagad kā komandas vadītājs redzēšu plašāku bildi - man ir jāmotivē visi komandas locekļi strādāt kopā, lai sasniegtu labākos rezultātus. Tas ir jauns izaicinājums, un esmu tam gatavs. Tomijs šajā komandā ir paveicis fantastisku darbu, izveidojot to no nulles un nesot panākumus. Protams, vienmēr ir iespējas pilnveidoties, un es gribu izmantot to, ko esmu iemācījies gadu gaitā kā braucējs, strādājot kopā ar komandas vadītājiem. Gribu, lai šī komanda būtu pēc iespējas veiksmīgāka,'' saka jaunais komandas vadītājs Jari-Mati Latvala, kurš kopā WRC izcīnīja 18 uzvaras, no kurām divas pie ''Toyota Yaris WRC'' stūres.


Foto: Rallit.fi

Uz jautājumu, kā uz šiem jaunumiem skatās Ožjē, kurš ir divus gadus vecāks par Latvalu un ar kuru viņš kopā vairākus gadus brauca ''Volkswagen'' komandā, franču braucējs atzina, ka ''Nav neviena, kurš ir aizrautīgāks par WRC ralliju un kurš zina vairāk par sporta vēsturi kā Latvala. Esmu pārliecināts, ka viņš visu savu enerģiju ieguldīs šajā jaunajā darbā. Domāju, ka daudzi cilvēki, protams, bija pārsteigti par šīm ziņām, bet domāju, ka būs interesanti redzēt, kā viss notiks nākamajā gadā. Mums vienmēr bijušas labas attiecības, tāpēc gaidu nākamo sezonu,'' saka Sebastjans Ožjē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png