profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Meža ugunsgrēki izposta Argentīnas WRC un Dakaras rallija apkārtni (FOTO)

Go4speed 02.11.2020 - 18:38 Meža ugunsgrēki izposta Argentīnas WRC un Dakaras rallija apkārtni (FOTO)
Foto: www.frimedia.org

Oktobrī Argentīnas provincē Kordobā plosījās plaši meža un zālāja ugunsgrēki. Tika ziņots, ka nokrišņu trūkums, augsta temperatūra, kā arī stiprs vējš veicināja ātru uguns izplatīšanos, kuru ugunsdzēsēji nespēja ierobežot.


Foto: www.frimedia.org

Tobrīd tika ziņots, ka postošajos ugunsgrēkos postījumi konstatēti apmēram 200 000 hektāru platībā. Šajos postošajos ugunsgrēkos, kuros palīdzību sniedza gan ugunsdzēsēji, gan daudzi brīvprātīgie, daudzi cilvēki palika bez pajumtes, kā arī šie ugunsgrēki laupīja gan cilvēku, gan dzīvnieku dzīvības.


Foto: www.frimedia.org

Kā tobrīd ziņoja vietējais iedzīvotājs Tomass Andrada, tad ''Šī meža ugunsgrēku kastastrofa notiek Kordobā (Argentīnā). Šīs ainavas ir no Argentīnas WRC posma un Dakaras rallija. Šodien pāri palikuši tikai 3%. Lūdzu jūs lūgties par ģimenēm, kuras zaudējušas savas mājas, savus mājdzīvniekus.''


Foto: Tomass Andrada

Ar šo Andradas ierakstu sociālajā tīklā Twitter dalījās vairāki rallija braucēji, kuru vidū bija gan Mads Ostbergs, gan Ots Tanaks u.c. ''Manas domas ir par Kordobas iedzīvotājiem šajos grūtajos laikos,” iepriekš rakstīja Tanaks.

Kā liecina jaunākā informācija, tad ugunsgrēki, kas sāka plosīties jau kopš augusta, ar lietus palīdzību beidzot ir apdzēsti. Kopā tie izpostīja ap 300 000 hektāru.



''Dārgie, draugi. Gribētu pateikt lielu paldies brīvprātīgajiem ugunsdzēsējiem, kuri cīnījās ar uguni. Taču beidzot ir atnācis lietus, tāpēc šobrīd vairs nav aktīvo ugunsgrēku,'' raksta Tomass Andrada.


Foto: www.ruptly.tv

Vismaz deviņās citās Argentīnas provincēs, galvenokārt valsts ziemeļos, joprojām notiek aktīvi kūlas ugunsgrēki. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png