profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ipras WRC rallijs notiks bez skatītājiem

Go4speed 29.10.2020 - 09:55 Ipras WRC rallijs notiks bez skatītājiem
Foto: Pille Russi, rallifotod.eu

Aizvadītajās brīvdienās Beļģijā bija plānots aizvadīt divus vietējā mēroga rallijus, kuros dalību bija apstiprinājuši WRC vadošie braucēji. Taču vispirms ''Covid-19'' pandēmijas dēļ tika atcelts viens rallijs, bet vēlāk arī otrs, tādējādi sportisti palika bez iespējas aizvadīt treniņsacensības pirms Beļģijas Ipras WRC rallija, kas vairums braucējiem būs jaunums. Tā vietā Hyundai šonedēļ Beļģijā aizvada testus.

Kā ziņo portāls DirtFish, tad sacensību organizators un Beļģijas valdība esot vienojušies, ka Ipras WRC rallijs notiks bez skatītājiem. Sākotnējais plāns paredzēja, ka Ipras WRC tiks iekļautas līdz 72 skatītāju zonām, kur katru no šīm zonām varētu apmeklēt līdz 400 skatītājiem, taču nu šis plāns ir atcelts.


Ots Tanaks testos

''Pašreizējā Covid-19 situācija Beļģijā un tās iespējamā ietekme uz Ipras rallija norisi ir tā, kuru katru dienu uzrauga un apspriež FIA, WRC un Ipras rallija organizatori. Pēc pagājušās nedēļas beigās notikušās valsts valdības sanāksmes, Ipras rallijs ir pārskatījis savu plānu un tagad paredzēts, ka tas notiks bez skatītājiem, saskaņā ar izmaiņām profesionālā sporta ierobežojumos, par kurām pagājušajā nedēļā paziņoja Beļģijas valdība.''

''Tāpat kā valdības pamatnostādnes, visas galvenās sporta nozares ieinteresētās personas ir ļoti informētas par atbildību un riskiem, kas saistīti ar nozīmīgu notikumu rīkošanu pilsētā, reģionā un valstī, tāpēc turpinās diskusijas ar visām nepieciešamajām valdības institucionālajām pusēm, lai mazinātu šo risku. Mēs paredzam, ka šīs nedēļas beigās starp vietējiem pilsētu mēriem un reģionālajiem gubernatoriem notiks turpmākas diskusijas, lai pieņemtu visus proaktīvos un stratēģiskos lēmumus, kas būtu jāpieņem, lai rīkotu drošu un veiksmīgu Ipras ralliju Beļģijā," teikts oficiālajā paziņojumā.

Atgādināsim, ka Ipras WRC rallijs notiks no 19.-22.novembrim.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png