profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sordo saglabā vadību Sardīnijas rallijā, Sesks lido un paceļas uz trešo vietu

Go4speed 10.10.2020 - 19:10 Sordo saglabā vadību Sardīnijas rallijā, Sesks lido un paceļas uz trešo vietu
Dani Sordo

Sardīnijas WRC rallijā sestdien sportistiem bija jāveic seši ātrumposmi. Sestdienas pirmajos četros posmos sportisti uzrādīja ļoti līdzīgus rezultātus, taču vadību joprojām saglabāja rallija līderis Dani Sordo, kuram joprojām bija lieliski apstākļi, lai brauktu ātri un pa tīru ceļu, kamēr vakardienas neveiksminieki bija spiesti tīrīt ceļus līderiem.

Tikmēr uz otro vietu pēc rīta četriem posmiem pakāpās Tjerī Noivils, kuram tobrīd trīs sekundes zaudēja Sebastjans Ožjē. Ceturto vietu ieņēma Elfins Evans. Diemžēl dienas otrajā posmā avāriju piedzīvoja Kalle Rovanpera.


Sebastjans Ožjē

Pēc servisa parka abos atlikušajos posmos ātrākais bija Ožjē, kuram izdevās atkarot otro pozīciju, kamēr uz trešo vietu atkrita Noivils. Tikmēr vadību joprojām saglabā Sordo. Igaunis Tanaks pēc otrās dienas ieņem sesto vietu.

WRC2 klasē vadību saglabā Pontus Tīdemans. WRC3 klasē līdz devītajam posmam pārliecinošs līderis bija Olivers Solbergs, kuram pusminūti zaudēja Jari Hutunens. Taču devītajā dopā Solbergs pārsita riteni un atkrita uz trešo vietu. Taču ne uz ilgu laiku, jo jau 11.posmā Solbergs atguva vadību. Diemžēl dienas noslēdzošajā posmā Solbergs avarēja, kā rezultātā vadībā atkal nonācis Hutunens. Neveiksmīga diena ''Citroen Racing'' rūpnīcas komandai, jo trīs ātras un spēcīgas komandas ekipāžas šodien nespēja sasniegt finišu.


Olivers Solbergs

JWRC klasē neapturams bija Mārtiņš Sesks ar stūrmani Renāru Franci, kuri bija ātrākie piecos no sešiem posmiem, jo desmitajā dopā Sesks pārsita riteni. Jāpiebilst, ka dienas pirmajos posmos Mārtiņa auto bija nelielas tehniskas problēmas, kuras ar stūrmaņa palīdzību izdevās novērst.


Sesks/Francis

JWRC klases līderis pēc divām dienām ir Toms Kristensons, kamēr ātrais soms Sami Pajari, kurš pēc pirmās dienas bija otrais, dienas pirmajā posmā bija spiests izstāties. Šobrīd otrajā vietā ir Fabricio Zaldivars, bet uz trešo vietu pakāpies Sesks. Jāpiebilst, ka otrās vietas ieguvēju Sesks šodien apsteidza par apmēram piecām minūtēm.

Rallija rezultāti:


JWRC klases rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png